Mitt skafferi

nej inte riktigt. det mesta är nog från kylen... men ändå! Det har ju snackats skafferier och veckohandling. eller rättare sagt månadshandling. Vi kommer upp i samma summa minst i månaden... Men vi handlar inte så planerat och inte på bestämda dagar. Det brukar bli på stormarknaden varannan helg kanske, och på närmare håll dessemellan. (vår närbutik är ganska så stor, och inte så dyr)

Jag håller med om att det är tråkigt att storhandla mat... fast sedan vi började med självscanning så är det lite roligare faktiskt!

Dagen roliga: Jag har shoppat igen *hrmmm...* (Vinterjackor åt barnen.)
Dagen jobbiga: Lilleman snurrade ut hela rullen med hushållspapper just...
Dagens mumsiga: Tösen rullar chokladbollar!
Dagens väder: sommar!

och så en rolig historia jag sprang på:
Det var på landsbygden på en bank.
Några maskerade män rusar in och skriker - lägg er ner, detta är
ett rån.
Alla slänger sig på golvet utom Axel som står där rakryggad.
Mannen skriker på nytt
- Lägg dig ner.
- Nej, jag är specialagent.
Då höjer dom rösten ytterligare och skriker
- Lägger du dig inte ner skjuter vi huvudet av dig.
- Det gör ni inte, säger Axel, för jag är Specialagent.
Rånarna blir nu tveksamma och finner det lämpligast att lämna
banken. När dom gått ut och stängt dörren hörs en förskrämd röst från en av
damerna som just rest sig upp.
- Axel, du är inte Specialagent - du är Senildement.


Kommentarer
Postat av: sara

jag ser en god mörk choklad i hörnet... mums - vilken fin bild - man blir så där sugen på nåt kock-lagat... ;)

2005-08-31 @ 22:15:42
URL: http://hedgehog.webblogg.se
Postat av: Nilla

Ja du har helt rätt. Man blir sugen på något kock-lagat! :-)
Marabou Mörk Choklad är min favorit så den bara måste ju vara med på ett hörn!

2005-08-31 @ 23:06:47
URL: http://tankebubblor.blogg.se
Postat av: Jonasandrine

Greetings from Arlington, Texas! Nice site!

2009-07-16 @ 10:39:24
URL: http://jonasandrine.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0