halvårskoll 2013 - 2

halvårs
 
Första halvan av 2013 finns här. Nu kommer den andra halvan av 2013:

Juli: Vi åker till Karlskrona och bor på Dragsö camping i två veckor. Vi träffas med barnens lill-kusin och vi badar, cyklar, spelar äventyrsgolf, åker skärgårstur, går på museum och besöker Barnens Gård. Hemma igen börjar vi med att lägga nya plattor på gångarna runt huset. Barnen åker till Öland med farmor och farfar.

Augusti: Plattorna är lagda och fogade och vi börjar med att bygga ett trädäck. Lilleman är med sin morfar och övar på golf. Vi åker till Liseberg med brorsans familj. Jag är med och åker Flumeride detta året! Tösen är på en veckas  livräddningskurs, utomhus. Vi har femkamp och grillar hamburgare i trädgården med alla tösens tjej-klasskompisar och parallellklasskompisar. Hon börjar i femman och Lilleman börjar i trean.

September: Trädäcket är färdigt och entrén har fått nya brädor. Simträningen har dragit igång igen för barnen. Jag köpte en ny kamera, Canon Powershot G15. Hälsade på brorsan i deras hus som de ska flytta till. Jag var förkyld. Var hos frissan och fick blonda slingor. Vi har köpt en ny tvättmaskin. Barnen har fått en ny syssling och vi var på barndop för en annan syssling.

Oktober: Köpte en stallykta på Åhléns och några pumpor. Provade att ha en matkasse från Ica Billiga veckan tredagars. Ps syrra har förlovat sig. Tösen och jag var på bio tillsammans och såg Vi är bäst! P har nu glasögon igen. Lilleman har fått en egen mobiltelefon. Blåsigt väder med stormen Simone. Barnen och jag var på bio och såg LasseMajas detektivbyrå.

November: Var med barnen och deras kusin på leklandet. Lilleman och jag åkte buss tillsammans till simträningen och sedan har han åkt själv med storasyster.
P opererade höften. Jag hade två av mina grundskolekompisar här på middag. Jag köpte ett nytt brunt soffbord. Hälsade på Ps syrra i deras nyköpte hus. Hade julklappslotteri med tre vänner och vi åt på restaurang.

December: Lilleman fick tre guldplaketter på simtävlingen. Vi var på en sysslings barndop. Mamma hjälpte mig med en rumsavdelande gardin i allrummet. Det var snö i början av månaden. Lilleman ramlade på isen i skolan och bröt sitt högra nyckelben igen. Inte bara min son utan även min mamma var på akuten med brutna ben denna månaden. Min kameras skärm gick sönder. Bakade goda saffransbullar och gjorde små pepparkakshus med barnen. Firade jul med våra familjer. Sedan har det förstås hänt andra saker också, men allt kan man inte skriva i bloggen.

Kommentarer
Postat av: P i X E L I E - Erica Pettersson

Vad roligt att få se bilder från och läsa din sammanfattning av andra halvåret 2013 :)

Hoppas att du får ett riktigt Gott Nytt År och att 2014 blir ett mycket bra år :D
MVH /Erica Pettersson

2013-12-27 @ 14:42:06
URL: http://pixelie.webblogg.se
Postat av: Nilla Tankebubblor

>Erica: Tack! Detsamma till dig!

2013-12-27 @ 14:43:33
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Annika

Gillar detta tema skarpt! OCH vi får alla bevis på hur mkt det faktiskt händer under 6 mån!!
Gott Nytt År!!!

2013-12-27 @ 14:56:41
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
Postat av: Annika

Bra sammanfattning av ditt halvår, och fina bilder!

2013-12-27 @ 21:02:47
URL: http://annikaprotempera.wordpress.com
Postat av: Karin

Precis så är det! Man kan inte få allt skrivet på bloggen, men du fick ihop det hela på ett bra sätt ändå. Mycket på en gång med andra ord.

God fortsättning!

2013-12-27 @ 22:09:08
URL: http://pettasblogg.blogspot.com
Postat av: Birgitta Malmstedt

Så mycket roligt du och din familj/släkt har haft.
Hoppas att du får ett fint 2014.
Hälsningar
Birgitta

2013-12-27 @ 22:32:10
URL: http://www.pensionarenpaon.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0