Söndag / Kristi Himmelsfärd / kolsyra

sondag
hjärta
Trädgården

Det blommar så fint och gräset är grönt. Löjtnantshjärtan och tulpaner. P är igång och fixar med en uteplats och odlingsplats i nordvästra hörnan av tomten.

Prao
Dottern har varit på sin första prao, tre dagar i denna veckan. Vårterminen i 6:an. Hon fick vara på sin pappas jobb. Hon har tyckt att det var roligt! Hon har fått vara i receptionen, telefonväxeln, lagret, köket, och med datorerna.

Sovmorgon
Det har varit så skönt att få sova ut fyra mornar i rad! Även om jag är ganska så morgonpigg så frestar det på att stiga upp vid 5.20 varje vardag. Vi har haft en skön Kristi Flygare-helg. Vilat och även fixat och röjt hemma. Städat i tvättstugan och varit på tippen.

Jogga
Det är en solig lördagmorgon och +9 Jag känner mig utvilad. Det finns liksom inga utsäkter :-) Det blev en morgonrunda med rask promenad/småjogg/joggande på cirka 5 km. Riktigt skönt! Jag ska försöka komma ut oftare.

Frittata
Jag gjorde en italiensk omelett frittata till lunch igår när farfar var här. Lök, färska champinjoner, sparris, fetaost, tomater. Inspiration från Leila.

Kolsyra
Hemkolsyrat vatten är surare än mineralvatten. Alltså inte bra för tänderna att dricka det ofta. Rent kranvatten är bäst. Det är också det jag dricker helst. Vi dricker väldigt lite kolsyrat hos oss. Det kan bli cider och mineralvatten ibland men inte läsk. Som tur är frågar inte barnen efter det.

sondag

Kommentarer
Postat av: Lotta

Frittatan både ser och låter gott...
Omelett är en god och bra lunch ;)

2015-05-22 @ 05:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0