Söndag / altanen / grönt

sondag
sondag
Grönt
Påfyllning av klorofyll. Nya gröna växter i köket. Två små lite buskigare paraplyaralior vid matplasten och örter vid vasken. Dottern fick också nytt. Och på altanbordet blev det också några krukväxter och ljuslyktor.

Skor
Jag tror att femtonåringens fötter har växt färdigt nu. Man kan ju hoppas det när hon har storlek 39. Jag kostade på henne ett par lite dyrare skor denna våren i alla fall. Ett par svarta Nike som hon önskade sig.

Majblomman
Det satt en lite företagsam pojke i köpcentrat och sålde majblommor i torsdags. Han tog emot pengar med, sin pappas, swisch. Så nu har jag köpte mig en pin, som jag brukar. Den är prickig som en nyckelpiga detta året.

Rollspel
Lilleman var med en kompis på en rollspelskväll denna veckan. Det blir nog fler gånger. Inte någon fysisk aktivitet "men mamma det är ju i alla fall skärmfritt!" Ja, så jag tror att det är bra för honom.

Cyklade
Jag cyklade till träningen i tisdags. Det var ljust och uppehåll så då gick det bra. Jag är lite fincyklare på så vis :-) Vill inte ge mig ut i ur och skur. Men det är skönt när det händer! Bra pass också.

Terror
Det finns de som dödar oskyldiga människor med flit. Varför? Varför ska vi inte kunna få ha ett fritt och öppet samhälle där man kan få känna sig trygg och säker?

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0