Söndag / Valborg / cissus striata

sondag
sondag
Växter
Cissus striata på båge var vad jag köpte på Blomsterlandet igår. Den behöver fuktig jord hela tiden, så vi får se hur det går. Jag köpte även en vit Mårbacka till altanen. Sopborstar på skaft för utomhus också.

Städat
Vi har fortsatt att städa och en vända till tippen denna helgen också. Nu är förrådet bakom garaget hyffsat rent igen. Jag har till och med en liten planteringsbänk där nu och jord och krukor med mera. Inuti gararget får bli nästa vända. Det tar aldrig slut :-)

Lakan
Efter ett och ett halvt år behövde jag köpa ett nytt underlakan. Vi använder samma hela tiden, tvättar och lägger på igen. Min kära make har kanske lite sträva hälar, vad vet jag, det blev i alla fall slitet och det gick hål. Men jag valde ändå samma igen; Satina från Mille Notti.

Bio
Guardians of the galaxy 2 med P och lilleman igår. Och vi satt kvar och såg alla eftertexter och kul saker som var på slutet av filmen!

Valborg
Idag har jag varit på BodyPump och på Yoga. Vi har varit hos svärisarna på mat och skogspromenad idag. Det var solsken och knappt ingen blåst alls. Skönt! Och det fanns vitsippor att fota. Veckan har gått från snö till sol. Ikväll blir det lugnt och imorgon så skönt med en ledig dag!

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0