Söndag / lampor / januari snäll

sondag
sondag
Snäll
I januari ska man vara snäll mot sig själv. Vila sig och ta det lugnt. Inte gå ut för hårt och förta sig med ny träning och ny kost och sånt. Det kan man istället ta i takt med att ljuset återvänder! Januari är inte nyår för mig, det är Vårdagjämningen som är den riktiga starten.

Känslan
Lördag morgon, sovmorgon, det är då det är som bäst! När man vaknar utan väckarklocka. När man ligger kvar där i sängen och tänker på att dagen ligger framför en och att allting fortfarande är möjligt. Man har storslagna planer på träningspass, shopping, storstädning, fester och allt möjligt i tankarna.

Visioner
Jag har så många bilder och idéer och visioner om saker, stort och smått. Hur jag vill att altanen ska se ut t ex. Men vägen från vision till verklighet är så lång och så svår, det är så många hinder på vägen. Kompromisser, naturlagar, ekonomi, kompromisser ...mitt liv i ett nötskal.

Lördag
Tänk om det kunde gå en hel lördag utan att varken min man eller mina barn sa emot mig. Tänk om de bara skulle hålla med mig en hel dag! Vad konstigt det skulle vara. Men det skulle ha varit skönt som omväxling.

Yoga
Denna veckan har jag varit på fem gruppträningspass. Functional Moves, Body Balance, Yoga, Body Pump och Body Balance igen. Yogan var på tösens dansställe och vi gick tillsammans. Det är kul! Snart börjar hennes jazzdans.

Lampor
Det var en fin Gatto-lampa jag köpte igår. De andra i familjen tyckte också att den var fin. Sedan plockade jag fram worklamp från Design House att ha bredvid min Kilburn. Nu har jag den stående på en bänk, innan hade jag den hängande i ett fönster. Kul med lite förändring så här i början av året.

Te
Jag köpte ett nytt te idag. Ett rooibos från tea-rs. Jag har inte hunnit att smaka ännu, så hur det var får jag återkomma med. Tillägg: Mycket gott te!

sondag

Kommentarer
Postat av: Susan

Oj vad jag kan skriva under på tre av dina punkter;

Snäll - ja men eller hur? När orken tryter, som den alltid gör i januari, och man bara vill gå i ide, då är det bara att göra det. Dvs unna sig att jobba och göra vardagsmåsten och sen lägga sig på soffan och kolla film om man nu känner för det.

Känslan - ja, förutsatt att man inte får ett konstigt uppvaknande, som typ av väckarklockan kvart över fem. Men lördagmorgon och känslan av allt man tror sig hinna med under helgen...

Lördag - Hear hear! Ja, jag behöver inte tillägga nåt. Bara säga, ja eller hur!

Fortsatt fin vecka!
:-)

2017-02-01 @ 13:42:15
URL: http://smilebloggar.blogspot.se
Postat av: Nilla Tankebubblor

>Susan: Gå i ide i januari hade inte gjort något :-)
Ha en fin vecka du med! / Nilla

2017-02-01 @ 17:58:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0