Söndag / Nyårsafton / bio

sondag
sondag
Buketten
Vita papegojtulpaner, eukalyptus, klematis har jag njutit av i flera dagar nu! En riktigt fin nyårsbukett till mig själv. Gott nytt år! 2017 är här.

Altanen
En liten glimt av altanbygget. P och hans pappa har fixat med det så fort de fått en stund över hela hösten och vintern. Tak och väggar, skjutdörrar och hängrännor är på plats. Nästa grej blir golvet.

Marshall
Jag önskade mig en bärbar högtalare med bluetooth. Det blev denna tunga pjäs; en Marshall Kilburn. Snygg och bra, det gillar jag. Jättenöjd!

Bio
På Annandagen såg hela familjen Star Wars-filmen Rouge One som vi gillade mycket! Dagen efter det så var jag och barnen på bio med en kompis och hennes son, dottern + pojkvän. Vi såg Hundraettåringen. Alla tyckte att den var jätterolig! Om du har sett Hundraåringen så se denna också!

Fest
I torsdags blev P och jag bjudna på italiensk fest hos våra vänner i deras nya hus på landet. Vi var ca 16 personer och många nya ansikten. Jättetrevligt! Det är ju inte så ofta man är på vuxenfest nu för tiden. Tack för det!

Nyårsafton
Kvällen gick över förväntan! Riktigt lyckad för att vara oss. P lagade god mat med rödvinsmarinerad kalkonbröstfilé, rödvinssås, hasselbackspotatis, smörstekta morötter, blomkål och ärtor. Våra gäster fixade efterrätten; gino, vaniljglass och kladdkaka med mintsmak. Vi spelade Alias som var ett nyköpt brädspel. Alla barnen gillade det och ville spela det en omgång själva efter att vi alla spelat det tillsammans. Datorer och tv-spel var avstängda hela kvällen. Det blev en riktigt bra kväll! Vädret var mulet och duggregnigt.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0