Söndag / på en måndag / utan internet

sondag
sondag
Snö
Det var riktigt kallt i fredags på Trettondedagen -16 grader. Vi tände en brasa på morgonen. På lördagen kom det snö ca 5 cm.

Träning
Functional Moves tränade jag i tisdags. Skönt att komma igång igen. Det blev inte så mycket gjort i mellandagarna annars. I lördags så var vi på gymmet.

Restaurang
Vi var ute och åt på Pinchos med våra goda vänner för att fira födelsedag. Det var första gången vi var där. Vad snopen jag blev när jag vred om låset på toa och en högtalare startade...

Choklad
Jag har köpt en ny chokladsort. Tonys chocolonely mjölkchoklad med caramel and sea salt blev favoriten.

Kalas
Vi firade en 70-åring i helgen med stort släktkalas. Barnen hade kul med alla sina tre kusiner och några av deras sysslingar var också där.

Ikea
Vi köpte två vita Billy-bokhyllor med dörrar till. De står i allrummet. Det var inte enkelt att ha heltäckade dörrar både uppe och nere, så det blev till att borra lite egna hål, är man tillräckligt envis så går det.

Fiberkabel
Det är en tunn tråd i ett rör och den gick av i altanbygget i söndags. Jag hade förberett detta inlägget då men hann inte posta det. Så tråkigt att vara utan internet då! Jag hann i alla fall se klart säsong 2 av Skam. Bästa! Nu postar jag detta inlägg med en nödlösning, för det är fortfarande inte lagat. Det lär ta tid samt bli dyrt... djup suck...

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0