Söndag / krokus / vår

sondag
krokus
Sommartid
Det är lika irriterande varje år! Varför?? Jag vill inte ändra klockorna! Det känns så förlegat och onödligt! Ljusare blir det ju ändå. Det finns de som vill att Sverige ska byta tidszon och ha finsk tid som normaltid (och ingen sommartid.) Alltså byta tidszon ett steg österut. Fast jag tycker nog ändå att vi ska ha det som passar för vår meridian, vilket ju råkar vara centraleuropeisk tid. Vad tycker du?

Altanen
Denna veckan har vi fixat iordning en hel del på altanen. Nu kan vi sitta där och ha det skönt i värmen. Utsidan ska såklart målas när det blir varmare. Plus en hel del annat att fixa med. Men denna helgen har ändå varit ett delmål! Denna helgen har vi även fått vårt nya matbord.

Frissan
"Det förvånar mig inte alls om du vill klippa håret kort och färga rött eller något!" Min frisör vet ju att jag har varit ombytlig genom åren. Men nu har jag faktiskt landat i att ha det lockigt och att ha blonda slingor.

Ägg
En kompis har lite ovanligare raser av hönor. De värper till exempel ljusgröna ägg och mörkbruna ägg. Väldigt vackra! Hon hade med sig en kartong ägg när vi sågs hos en gemensam vän igår. Vi hade en skön dag på landet.

Söndag
Lilleman önskade sig en ny dator med bättre grafik ...så det fick han!
Idag blir det även lite fix utomhus. Städa trädäcket och plantera lite. En skål med penséer och man får genast vårstämning!

sondag.
sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0