Söndag / snödroppar / glädjas

sondag
blommor
Våren
Senvintern, när kroppen är som tröttast och sårbarast, när man längtar som mest efter ljus och värme, då kommer de små snödropparna med hopp! Denna helgen har faktisk bjudit på en hel del solsken!

Träning
Dags att vakna upp ur vintervilan! Nu får det räcka med förkylningar och så vidare. Kicka igång kroppen med lite ny träning. Soma move, CXworx (core-träning), Body Pump (release nr 101!) och Body Balance.

Altanen
Det blev golv på altanen denna helgen. Jag ser fram emot när allt ska bli klart. Det känns som om man kan greppa det nu, att vi faktiskt ska ha en nya altan i sommar. Jag ser fram emot att få fota om sammanfatta allting också.

Glädjas
Vänner är de som kan glädjas med dig när du är glad! De som skrattar med dig och inte åt dig. Tryck inte ner mig! Be mig inte skärpa mig! Låt mig bara vara glad, i alla fall en liten stund, innan verkligheten kommer ikapp mig igen. Man får vara glad men inte för glad för då är det genast någon som ska plocka ner en på jorden igen. Visst är det märkligt ändå?

För är man bara lite för glad eller har lite för stort självförtroende någon gång, om än så lite, då kickar jante in hos andra. Och inte bara andra, man blir dum mot sig själv också. Tonar ner saker och lägger band på sig. Man ska inte var förmer än någon annan. Man blir genast vidskeplig och måste väga upp allt bra med något tråkigt också. Så var går gränsen för hur glad man får vara innan folk blir misstänksamma? Vill folk hellre vara missunsamma och skadeglada än glada?

sondag

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, att få vara riktigt glad är inte helt lätt! Inte nog med att det ibland går lång tid mellan de gånger man är glad, när man väl befinner sig i den sinnesstämningen måste man ibland hålla igen!
Sååå sant!

2017-03-24 @ 11:09:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0