Söndag / Dire Straits / Sötpotatisbiffar med kikärtor

sondag
sondag
Vitt

Jag gillar vitt och grönt! Fint med vita blommor i uterummet just nu. Men det är egentligen lite för varmt där på dagarna. Det blev även penséer denna helgen. Jag byter nog ut även påskliljorna så småningom mot vita penséer. Jag har tvättat alla fönster också, invändigt. Ingen sandsopningsmaskin har varit här ännu. Halva april har gått.

Konsert
Min raring och jag var och såg A tribute to Dire Straits. Jag är väldigt nöjd med att vi gjorde det. Bra musik! Jag har inte lyssnat på Dire Straits musik på länge. Men det var en hel del i slutet av 80-talet.
(Vad betyder förresten bandnamnet? dire straits pl (plural only) = A difficult position. "After being shipwrecked  on the island, we were in dire straits.")

Albin
Jag visste inte vem Albin Lee Meldau var, förrän det berättades att han ska vara med i årets Så mycket bättre. Så nu lyssnar jag på hans låtar på Spotify och jag gillar det jag hör. The weight is gone är favoriten.

Sötpotatisbiffar
Idag gjorde jag sötpotatisbiffar med kikärtor, persilja och vitlök. Till det hade jag lax och sallad. Det blev gott.

Övningsköra
Vi ska komma igång med att öva varje helg nu. Igår var jag ute med dottern och hon fick öva på att växla upp till treans växel. Fram och tillbaka på den lilla vägen med att växla och hitta dragläge. Det känns som om det kommer att gå bra.

Stronger
Jag köpte mig ett par nya grönmönstrade våriga träningsbyxor från Stronger.
Det flyter på ganska så bra med träningen nu. Ny release på Functional Moves i denna veckan. Där har vi något att bita i, kommer att bli tufft!

Akademien
Undrar ni också vad som har hänt i Svenska Akademien? Vi har väl inte allt klart för oss ännu men. Här finns Lady Dahmers tolkning.

sondag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0