godis och glass

godis
 
Här kommer godis-listan!

Topp 3 smågodis?
Nöt-Crème kulor original, Nöt-Crème kulor mjölk-choco, mjuka stora salta fiskar. Kanske något gelegodis men bara om det är färskt, inget som fastnar i tänderna. Och helst inte skumgodis. Hellre mjuka än hårda godisar. Jo, det bästa hårda godiset är salta grodor med pulver i.
 
Popcorn eller godis på bio?
Äter sällan på bio. Men kanske något godis ibland, som inte prasslar.

Bästa chokladen?
Den med rå kakao i som t ex från Rawchoklad-fabriken eller Ombar.

Ostbågar eller chips?
Chips.

Favoritchips?
Rotfruktschips från Kung Markatta. Eller dillchips.

Favoritdipp?
Jag minns inte när vi hade dipp senast. Men kanske någon med sour cream.

Bästa mellanmålet?
Helst vill jag svara frukt här :-)

Bästa dagen-efter-maten?
Så skönt det är att slippa ha dagen-efter-dagar!
Men svaret är hämt-mat eller något lättlagat.

Favoritbakelse?
Budapest.

Godaste pajen?
Äppelpaj med mycket vaniljsås.

Godaste småkakan?
Chocolate chip cookies, brownies, kärleksmums.

Bästa läsken?  
Ingen!

Glass eller tårta?
Glass, helst italiensk.

Favoritefterrätt som liten?
Marängsviss och chokladpudding.

Favoritefterrätt som stor?
Pannacotta, chokladfondant, gino, crème brûlée, cheesecake,

Vad beställer du som efterrätt på restaurang?
Chokladtryffel. Eller någon chokladkaka med vaniljglass.

Favorit i Gott&Blandat?
De röda mjuka.

Favoritgodis utomlands?
Svenskt godis är bäst!

Det ultimata fredagsmyset?
Bara att äta tillsammans och sedan slappa i tv-soffan.

Bästa glass-smak?
Choklad och nötter. Eller fruktig sorbet om det är varmt.

I GB-sortimentet då?
Texas pekannöt i burk, Magnum strawberry white på pinne.

Bästa godismaken?
Salmiak, lakrits, choklad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0