-Vad ska jag ha på mig?

Barnen har allt de behöver i klädväg. (Jag fick t o m höra av dagisfröken idag att de hade bra och funktionella kläder, och allt bra namnmärkt!)
Men jag då, vad ska jag ha på mig? Jag prioriterar mig själv i sista hand. Jag har inte råd att köpa något extra till mig själv. och skulle jag köpa något som jag vill ha ja då skulle det inte bli lätt att ta sig ur :-) för det ena kräver det andra. Om jag köper en snygg tweedkjol så behövs det ett par schyssta stövlar till och gärna en snygg kappa också.
Det blir liksom inte samma sak att komma i en fin ny och modern kjol och så gympadojjor och vindjacka till typ. *ler*

Men om jag skulle shoppa till mig, då skulle denna kunna se ut såhär:
Jag fick Lindextidningen Fashion report idag och på sidan 26 finns det en snygg kostymväst. Den ser ut att vara brungrå med tunna kritstreck i. och så en vit skjorta med stråveck på fast med vanlig krage istället för en frackkrage. och så ett par mörka snäva jeans. en snygg axelväska och ett halsband med pärlor. allt skulle gå på 1325:- Det är ju inte så farligt i och för sig. men för mig just nu så är det mycket pengar.
Påminner lite om vad Sofi har på sig.

Vad vacker Helena af Sandeberg är förresten. Hon är också med i Fashion-tidningen.
Hon är med i en film som jag blir nyfiken på att se Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö heter den.

I kväll ska jag gå ut med tjejkompisarna! för första gången på... jättelänge. Det ska bli jättekul! men vad ska jag ha för kläder? "Du har ju hela garderoben full med kläder" säger P♥.

Men jag vill ju ha något som är snyggt och som passar ihopa. Det är så svårt att hitta något i min garderob nu för tiden. och jag har ändåså rensat ganska så bra. Det mesta som jag hade innan jag blev  mamma kan jag fortfarande ha. men några byxor är för små och det mesta är ju ganska gammalt. Sedan finns det byxor som är för stora också. och så finns det några som faktiskt passar. *ler*
men kläderna går väl ändå ganska så bra. värre är det med skor/stövlar och jackor/kappor. *suck*

Jag som aldrig brukar ha finnar. nu har jag börjat att få något litet, mest på hakan. Tror att det dyker upp strax innan mensen kommer. eller så lever jag väl inte lika sunt som jag brukar. Träningsrutinen har jag kommit ur... det har inte blivit sig riktigt likt sedan jag blev tvåbarnsmorsa. Men nu har jag ju terminskort i alla fall så nu ska jag komma iväg (fast jag har ju just varit förkyld också...)
Mjäll brukar jag inte heller ha. Det var så längesedan så jag minns inte. men idag märkte jag att jag hade lite... konstigt. Det är höst nu helt klart!
Det var frost i natt tror jag...

När man tränar så blir det att man äter nyttigare automatiskt. Dels blir man inte lika sugen längre och dels så vill man mera, man blir pigg och motiverad av att träna.
Nu ser jag fram lite skivstångsträning i nästa vecka!

°ºº°T°ºº°A°ºº°N°ºº°K°ºº°E°ºº°B°ºº°U°ºº°B°ºº°B°ºº°L°ºº°O°ºº°R°ºº°

Kommentarer
Postat av: Blogward

Had to leave my mark, Nice site! Rugzar

2010-10-28 @ 12:05:29
URL: http://www.blogward.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0