Inlägg nummer 100

Nu skriver jag på mitt etthundrade inlägg!

Första vill jag skriva lite om Emma Wiklund i tidningen Mama. Hon skriver så träffande i mama nummer 10 på sidan 40 om festvanor. Hur det var när man inte hade några barn och hur det sedan blir när man har två barn.
Innan man hade barn: "Dagen efter kalaset var det bara att sova tills kroppen vaknade självmant och sedan tillbringade man resten av dagen framför tv:n med skräpmat..."
När man har två barn: "Det är jättebra om festen kan börja redan klockan 16 på eftermiddagen och avrundas vid 22-tiden, på så sätt slipper jag sitta och gäspa när huvudrätten serveras. Min kropp är nämligen programmerad att gå upp klockan sju, äta middag vid sex och sova senast klockan elva på kvällen." och så vidare. Läs gärna hela om ni ser tidningen!
Nu går jag visserligen inte på fest särskilt ofta. Lika ofta som Emma går på fest nu som tvåbarnsmorsa är väl som jag gick på fest innan barnen? Men när det väl händer är det roligt, fast man är ju ganska så oförberedd...

Igår kväll så tittade jag på tv! Jag såg Combo, musiktävling för barn och undomar. Jag såg Doobidoo. Jag älskar musikprogram och Lennie Norman och gänget var ju för roliga igår! Sedan så såg vi på James Bond-filmen Die another day.
Floorfiller tittade jag lite på i torsdags, det verkar vara kul!
På söndag börjar Parlamentet. och 24 börjar också, det följde jag hela första säsongen men sedan har jag inte sett det.
Måndagen är CSI på Femman min favorit. Pogrammet Outsiders som visas innan är också intressant. På onsdagar vill jag glo på Top Model (men P♥ vill se på Lost...) Det börjar en serie som heter Hon och Hannes som verkar kul, på onsdag i fyran.

Jag ska börja jobba på tisdag! Jag ska vara tis-ons-torsdagar på mitt gamla jobb en tid framöver. Det känns skönt att få jobba lite och att kunna dryga ut a-kassedagarna. Ska bli lite kul att komma iväg faktiskt även om det jag har varit där förr. Men det kommer att känns konstigt att vara ifrån barnen, särskilt den lille...

Eftersom jag har skrivit så mycket i min blogg nu, så får det snart inte plats mer... Jag ska snart börja att plocka bort inlägg. trist. Men misströsta inte! *ler* Jag och P♥ har skapat en hemsida, ett Tankebubblor-Arkiv!

°ºº°T°ºº°A°ºº°N°ºº°K°ºº°E°ºº°B°ºº°U°ºº°B°ºº°B°ºº°L°ºº°O°ºº°R°ºº°

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0