En händelserik dag!

lila krokusarscillavit scilla?
Vi har varit och luftat oss på landet idag. Hos Ps farmor och farfar. Farfar är väldigt kunnig när det gäller att odla, både blommor och grönsaker. Det är alltid roligt att höra honom berätta. Särskilt nu när mitt intresse för blommor har vaknat. Fast minnet hos farfar börjar tryta, han är ju i alla fall 86 år. (De har varit gifta i 60 år i år!) Jag var runt och tittade på alla fina vårblommor. Tyvärr så la kameran av efter bara ett litet tag, det är batteriet som är dåligt. Vi har beställt ett nytt redan. Det grämer mig, det var ju mycket jag hade velat fota idag!
Tösen ritade lite. men sedan har vi varit utomhus hela dagen. Vi har testflugit Ps stora drake som han köpte, en sådan med två snören i. Barnen har "spelat" krocket, lekt i sandlådan, gungat. Så har vi grillat korv! På eftermiddagen tog vi en promenad och en bit därifrån finns en hage med lamm. Vi träffade ägarna, så vi fick klappa en liten söt vit lammunge som bara var 2 veckor gammal. Jättekelig var hon! Det var fem lammungar; tre vita tackor och två svarta baggar. Barnen tyckte att det var jättemysigt och jag med. (men jag var sur för att jag inte hade kameran)
Ikväll har vi också varit och hälsat på min bror med fru och de har två katter hemma hos sig som barnen fick klappa. (fast jag har kommit på att jag är lite allergisk mot katter nu, inte bara hundar. tyvärr.)

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh vilka härliga blommor och bilder!!

2006-04-24 @ 08:46:36
URL: http://www.husmusen.blogg.se
Postat av: Nilla

Ja härliga! Krokusarna där i solljuset gillar jag. jag har inte gjort någonting med bilden alls, bara förminskat. behövde inte ens beskära den.

2006-04-24 @ 10:15:11
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0