Jogga

Jag berättade tidigare att jag var ute och joggade på semestern. Idag har jag joggat 5 km på 32 minuter! På grus, Det känns bra och så låter det så mysigt. Jag började med att säga att jag skulle ut och jogga i minst en halvtimme. Idag tänkte jag att jag minsann skulle jogga 5 km, det får ta den tid det tar. Jag fyllde båda kriterierna kan man säga. Jag höll igång i 5 km och jag det var minst en halvtimme. Nu ska jag försöka att springa 5 km på en snabbare tid. Jag har hittat ett bra ställe i närheten. Jag går först en liten bit och sedan joggar jag där det är grus.
När det blir lite kallare ute har jag ju en fin R90 att ta fram. Men nästa vecka börjar vi att jobba, så då får det bli på helgerna i så fall. Jag ska börja med skivstång igen på F&S och ev. något mera jympapass så att det blir två gånger i veckan. Nu känner jag mig frisk och stark. Men snart börjar dagis och jobb igen, så då kommer det väl förkylningar förr än man anar.

Jag tänkte att jag skulle skriva ner min tider. Samla dem i detta inlägget.
4,32 km på 31 minuter (Orust blandat asfalt och grus)
4,4  km på 31 minuter (Falkenberg, längs stranden)
4,42 km på 31 minuter (hemmavid både asfalt och grus)
5,0 km  på 32 minuter (hemmavid, bara grus, den 2/8)
ca 5 km på ca 32 min (kunde inte mäta... den 13/8)

Kommentarer
Postat av: Anna

Oj vad duktig du är! Min sambo är likadan, och springer flera gånger i veckan, jag hakar på ibland. :) Fast till hösten kanske man skulle ge sig på det igen, tycker det har varit såå varmt i sommar, orkar inte springa i 30 graders hetta, hihhi. :)

2006-08-02 @ 11:06:22
URL: http://lovethecountry.blogspot.com
Postat av: Nilla

Jag ger mig ut tidigt på morgonen, innan frukost. Då är det som skönast att springa.
Min man är också ute och springer då och då, och åker inlines.
Vi sprang tillsammans tidigare (innan barnen.)

2006-08-02 @ 11:13:41
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Speja

Åh, fy. Jag som hade ambitionen att börja springa i sommar. Var har tiden tagit vägen? Men som Anna säger, kanske det är bra att vänta tills det blir svalare. Sedan kan man ju vänta tills barnen blir större eller tills man har vettiga skor...;)

2006-08-02 @ 20:24:09
URL: http://www.speja.blogg.se
Postat av: AnnaK

Ååh, hur lyckas man? Att klara av att jogga, alltså? Blir långpromenader ungefär 3-4 ggr i veckan, men känns som jogging vore ännu bättre för både kondis o förbränning (skulle vilja ha platt, snygg mage!)

2006-08-02 @ 22:14:54
URL: http://annakmaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0