Spel-nostalgi

När jag var liten fanns det ett memoryspel med fina färgglada fotomotiv. Det var djur och natur och närbilder. Jättefina foton! Jag skulle vilja ha tag på det igen. men jag hittar bara teckande bilder på memoryspelen nu för tiden... (Någon som har sett och vet vilket jag menar?)
Barnen har faktiskt ett jättefint memory-spel med tecknade bilder av Jan Lööf, som de har spelat i sommar. men jag skulle gärna vilja ha det där med foton ändå...!
Fyra i rad vill jag ha med, ett som är stort och blått och med röda och gula brickor till. Jag ville ha dessa spel redan som liten... Men jag spelade dem hos kompisar. Hemma hade jag andra spel som var roliga.
Yatzy och Uno är roliga spel också! De har vi hemma nu.
yatzy

Vad det gäller foto-memory så önskar jag mig ett härifrån: Svenska memo

Kommentarer
Postat av: Anna

Tror jag vet vilket du menar. Har ett sånt kvar sedan barndomen. Är det med exempelvis en geting eller tulpaner och hästar? Insektsbilder var det gott om...

2006-08-13 @ 16:03:53
URL: http://oklarheter.blogspot.com
Postat av: Nilla

Jag minns ju inte...
Jag kommeri nte ihåg några djur. Natur och byggnader/trä eller nej jag vet inte... Det var nog över 20 år sedan jag såg spelet senast.

2006-08-13 @ 17:22:04
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Anneli

Nej, det har jag inte sett. Men det finns ett annat nyare memoryspel med bilder. Det är väldigt kul. Det heter Design-Memory och bilderna är från kända designprylar. Finns på Designtorget.

2006-08-13 @ 19:38:46
URL: http://flitigamyran.blogg.se
Postat av: Nilla

Just det, det har jag ju sett! Design-memory...

2006-08-13 @ 20:12:33
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0