Bohuslän

bohuslän
Nu är vi hemma från vår lilla semester. Det känns skönt att vara hemma och det var varit bra att vara borta. Riktigt skönt har vi haft det! Efter en hel del rundringningar så kom till till en camping på Orust där vi bodde i fyra nätter. (Tips: Vill man bo på camping på västkusten under högsäsongen så ring och boka plats i god tid!)
bilköbilfärjaåker färjabarnen
Vi har sett oss omkring förstås! (Det kommer att bli mer än ett inlägg om semestern). På dessa fyra små bilderna åker vi bilfärja över till Lysekil. På väg från Orust till Kungshamn. Barnen tyckte att det var spännande med färjan! Vi åkte färja mer än en gång. Även de små färjorna vid Flatön och Malö. I Kungshamn hälsade vi på goda vänner och hade en trevlig eftermiddag. badplats
Jag tog med mina träningskläder på semestern! och jag har varit ute och joggat vid två tillfällen. Första gången 4,2 km på 31 minuter och sedan 4,4 km på 31 min. (enligt Ps "Garmin forerunner" GPS) Inte så mycket kanske men bättre än ingenting. man måste ju börja någonstans. Nu gäller det bara att fortsätta hemma ...Jag tänkte att jag skulle göra det, men vi får väl se. Jag skulle vilja springa 5 km på 25 minuter som jag gjorde 2001. Man ska ju ha ett mål. ;-)

Kommentarer
Postat av: Anneli

Välkommen tillbaka! Du verkar ha haft en underbar semester. En kompis till mig åker till Orust nu i veckan:) Oj, vad jag blir imponerad över att du börjat springa, jag måste också börja röra på mig, annars slår jag rot...

2006-07-29 @ 10:15:36
URL: http://flitigamyran.blogg.se
Postat av: Nilla

Tack!
Vi har haft det bra. och det kommer mera inlägg framöver.
Att jogga är riktigt skönt, särskilt tidigt på morgonen innan frukost.

2006-07-29 @ 11:19:21
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Malin

Visst är det fint på Orust. Har tillbringat mina sommrar där 1-2 veckor om året i Mollösund på Orust. Tack för kommentaren på min blogg :)

2006-08-01 @ 15:56:08
URL: http://mollyshus.blogspot.com/
Postat av: Bettina

Åh, jag älskar den sista bilden! Vilka färger! *mys*

2006-08-02 @ 17:04:12
URL: http://favoriter.blogg.se/
Postat av: Nilla

Det var en vacker solnedgång när jag tog den där sista bilden! (Jag har inte gjort något med den i färger och så. Jag har bara förminskat den förstås.)

2006-08-02 @ 19:23:31
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0