BRIO Lekoseum i Osby

brio museumbrio museumträjärnvägmärklintomtenissarbrio
Vi har även besökt detta stället i sommar. Brio Lekoseum i Osby "Här kan du titta på gamla träleksaker, Barbie-dockor, Märklin modelljärnvägar, spel av alla de slag och du kan hälsa på i Tomtens Hus och Verkstad!"
På de två översta bilderna är det gamla leksaker bakom glas att bara titta på. Nostalgi på hög nivå för mig. Barnen gillade bäst att leka förstås. och det fick de göra med denna stora uppbyggda träjärnväg som syns på den första av de små bilderna. De gillade även att titta på Märklin-tågen som körde runt om man tryckte på en knapp. (Det fanns även ett större liknade tåg som körde i ett nordpolen-landskap Man kunde, där utanför montern, ändra hastighet och växla framåt eller bakåt, och det kom lillkillen på fort. Så där stod han en lång stund och körde!) Att gå ner i tomtarnas verkstad var mörkt och bullrigt tyckte tösen... men lillen tog mod till sig och följde med.

Kommentarer
Postat av: Speja

Alltså, det är för trist. Brukar gå in och läsa dina inlägg, men kan inte se dina bilder. Låter som ni har det mysigt i alla fall.

2006-07-31 @ 10:28:29
URL: http://www.speja.blogg.se
Postat av: Nilla

Synd! Jag har inte hört talas om att någon annan harproblem med det.
Det kan ha att göra med någon expertinställning på din dator att du inte kan hämta ner bilder från annan server typ...
Har du någon datorkunnig att fråga?
(Har du provat att titta på min sida från någon annan dator någon gång?) Jag vet inte hur jag ska hjälpa dig men jag vill gärna.
Ha det bra.

2006-07-31 @ 10:55:18
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Vicke

Sitter och läser i kapp ni ser ut att ha haft en underbar resa , härligt:)

2006-07-31 @ 23:46:17
URL: http://www.vickes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0