Pussel

Bamse-pussel
Barnen fick varsitt nytt pussel idag. Lillen pusslade ihop sina 12 bitar alldeles själv. Han har inte varit så intresserad tidigare. Men på sista tiden har han letat fram sina knoppussel och några andra med. Så han behövde ha något mittimellansvårt, för nu tycker han att det är roligt att pussla! Jag har köpt ytterligare pussel mer fler bitar som jag ska plocka fram efter hand. (Det är bra att ha lite nya leksaker i gömmorna att ta till, när det är lediga dagar.)
Dottern pusslade 15- och 28-bitars pussel (har jag antecknat) när hon var 2 år. Hon var tidig med att pussla sa de på dagis. Hon såg på färgerna och motivet och kunde klura och vända bitarna rätt. Hon hade nog mer ro att sitta med det också (hon hade ju inget syskon ännu då.)

Nu är det kväll och lillen sover. Han har pusslat ett och samma pussel (det på bilden) hela dagen idag. om och om igen... Han lägger ihop det jättebra utanför ramen. Sedan vill ha i det i ramen och då blir det knepigt. Han vänder ramen upp och ner... och han försöker på alla de sätt... Bamse kallar han för "Gla-gla"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0