Årets första myggbett...

Jag har fått ett myggbett på knogen, ett på hälsenan och ett på foten idag... *suck* Nu börjas det... Det har varit soligt och varmt idag efter en tids regnande. Lillkillen tittar med skräckblandad förtjusning på alla insekter som finns ute nu. Idag har vi sett 5 spindlar, 2 skalbaggar, minst 3 myggor, ett gäng myror och en fjäril. (som tur är inga fästingar.)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Har som vanligt inte så ont av myggen, visst ett och annat bett kan jag få, men de verkar inte tycka om mig och mitt blod. Däremot tycker jag knotten är värre...

Bara att bita ihop och jubla över att sommaren är här...eller!
Ha en bra helg...

Många kramar:)

2006-06-09 @ 11:04:45
Postat av: Lina J

Usch nej, myggen är inte roliga. Mitt blod ÄLSKAR dom. Men ikväll såg jag ett trevligare djur. En liten nyckelpiga. Könne kallade jag den när jag var liten. Den satte sig på en hushållspappersbit som låg på databordet. Jag kunde lyfta pappret och sitta och titta på den en stund när den gick på pappret, sen ställde den sig och kliade bakbenen.Jag flyttade över den till en blomma men därifrån flög den rätt kvickt. Den hade gärna fått sitta kvar för vackert väder har vi ju redan. Nu hoppas jag på att det snart kommer en liten hungrig igelkott traskande på gården. Jag är väldigt förtjust i igelkottar. Men hunden blir sur när igelkotten får goda ostbitar.

2006-06-09 @ 23:22:02
Postat av: Nilla

Igår eftermiddag såg vi en fin nyckelpiga som landade på mammas hand. Jag skulle ta ett kort på den, men då fick den bråttom! ...och flög sin kos.

2006-06-10 @ 08:45:03
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0