en springcykel

springcyklar
Jag skrev ju om barncyklar i februari och bland annat om springcyklar. Jag tycker fortfarande att det verkar vara en smart nybörjarcykel. Men jag känner ingen som har provat dem. Det finns några olika att välja mellan. Jag har sett på nätet Springcykel.se och LikeABike och en från BR-leksaker (i sommarboken sid.8)
Som det är nu har lillen, 2 år, en trehjuling som har försöker lära sig att använda tramporna på. och tösen, 4 år,  har en vanlig cykel med stödhjul på. m a o de är inte så framåt när det gäller att lära sig att cykla... inte för att det någon brådska förstås.

Kommentarer
Postat av: W

Vi har inte heller testat sparkcykeln, men den verkar onekligen smart! Och fin är den också.

2006-06-03 @ 14:00:16
URL: http://livingbyw.blogg.se
Postat av: Marcus

Vi köpte en "Like a bike" till vår son för tre år sedan och han älskade den cykeln, det tog inte många dagar förrän han greppat hur man skulle göra för att kunna rulla runt på den. I våras fyllde han fyra och då fick han en riktig cykel, på den cyklade han utan stödhjul första gången vi provade. Hade satt på en pinne att hålla i men den tog jag bort direkt. Nu är han fyra och ett halvt och han cyklar utan problem i skogen. Nu har vår dotter (två och ett halv år) tagit över cykeln och hon plockade också snabbt upp hur man cyklar på den. Det som jag tycker är bäst med den är att barnen lär sig hur de ska parera med hjälp av styret när de håller på att falla. Plus att de lär sig att man måste luta sig in i svängen när man svänger. Även om det var ganska dyr måste jag rekommendera den. Tvivla inte, barnen älskar den och alla som ser den kommenterar att det är en cool cykel, barnen blir stolta som bara den.

2006-08-07 @ 10:35:35
URL: http://www.vettochetikett.info/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0