Lingongrottor
LINGONGROTTOR
20 stycken
250 g smör
150 ml socker
100 ml marsánsåspulver
1½ tsk bakpulver
450 ml vetemjöl
Lingonsylt
Ugnen på 200°
Blanda alla ingredienser, utom sylten. Mixa ihop till en smet.
Rulla till bollar och lägg i pappersformar. Tryck en liten grop och häll i en klick med sylt, i mitten av varje kaka. Baka i mitten av ugnen 12-15 minuter.
Det går förstås lika bra med hallonsylt.


20 stycken
250 g smör
150 ml socker
100 ml marsánsåspulver
1½ tsk bakpulver
450 ml vetemjöl
Lingonsylt
Ugnen på 200°
Blanda alla ingredienser, utom sylten. Mixa ihop till en smet.
Rulla till bollar och lägg i pappersformar. Tryck en liten grop och häll i en klick med sylt, i mitten av varje kaka. Baka i mitten av ugnen 12-15 minuter.
Det går förstås lika bra med hallonsylt.


Kommentarer
Postat av: Cia
dom såg riktigt smaskiga ut. lite omväxling från hallongrottor som är lite väl söta tycker jag / jag ska prova dessa i nästa vecka
Postat av: Vicke
Vad goda de såg ut, trevlig helg:)
Postat av: Camilla
det ser ju gottegott ut! blir sugen ju!
Postat av: rumbaqueen
Mums filibaba, sådana ska jag baka till sonens vuxenkalas nästa lördag.
Trackback