scrapbooking-tekniker

Nilla design
(Detta är ett foto av ett foto.) Jag gjorde detta gratulationskortet för över ett år sedan. Jag hittade en sida med färgläggningsbilder på nätet åt dottern där det fanns enkla bilder, bland annat en segelbåt. Så jag skrev ut den bilden och hade den som mall. Jag klippte ut båten i brunt papper, nederkanten har jag klippt med en vågliknade mönstersax, segel i vitt papper, sjömansdräkter i blått papper och så har jag vitt sidenband i hattarna. Kikaren är ett rullat svart papper. och fisken är i lila papper med silverglitterlim på fenorna. ögon och mun med tuschpenna.
Jag kom att tänka på detta nu när jag läste på muhrenssida om PP. och jag som inte vet så mycket ännu om olika tekniker och sånt inom scrapbooking undrade vad PP är för något. Letade runt lite och kom fram till att det nog står för Paper Piecing. och då kom jag på att det kanske kan kallas för det, det som jag gjorde den där gången?
Jag skulle vilja vara i Lerum just precis nu! Det är Svenska stämpel & scrapmässan ...har inte varit på något sådant tidigare, det vore kul om det kunde bli av, någon gång. Fast att köra dit i detta väglaget är ju ingen höjdare förstås. Nåja det kommer väl fler tillfällen. Det här med scrapbooking blir ju bara roligare och roligare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0