Lugnt hemma...

barnen leker
Barnen leker snällt. Nåja... ganska så snällt nästan jämt. De är pigga men har lite hosta kvar. Tösen äter fortfarande antibiotika. Själv är jag ganska så seg. Har fått hosta nu jag med... P har tagit ledig både onsdag och fredag i denna veckan. och på torsdag är det ju Kristi himmelsfärds dag. Skönt. Jag ska nog ge mig iväg och jobba tisdag och onsdag. Det har varit en förkyld månad maj i år...
Idag har lillen haft kalsonger på sig hela dagen och kissat i pottan. Första gången på morgonen kissade han i alla fall i pottan och efter frukosten. Men sedan har han skvätt ner sju par kalsonger "and counting".  Nu har han sitt sista par på sig. Jag får nog skaffa fler kalsonger. Hur många gånger kissar en liten pojke per dag egentligen? (klockan är bara tre.)
Dottern kissar max fem gånger per dag. och knappt det. När hon var mindre kissade ännu mera sällan. Jag var nästan oroligt att hon kissade för sällan. Tre gånger om dagen minst ville jag att hon skulle kissa så det gjorde hon då. Ibland hände det att hon inte kissade förrän framåt förmiddagen efter att hon inte hade kissat sedan på kvällen innan hon gick och la sig. Nattorr var hon väldigt tidigt. Vi är alla olika det är klart. Idag är han ganska så motiverad i alla fall! När vi provade samma sak häromdagen så frågade han hela tiden efter blöja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0