Blackbeard: Terror at Sea

ljuslyktor
Lördagkvällar i augusti brukar oftast vara uppbokade kvällar! Men just ikväll sitter vi här hemma också myser med levande ljus. Har tänkt att titta på tv om en liten stund:
"21:55 Svartskägg - piraten och legenden
Del 1 av 2. Edward Teich hette han egentligen, den mest beryktade av sjörövare under det tidiga 1700-talet då Karibien var alla sjöfarares skräck. Hans terrorvälde kom att sträcka sig långt uppför Nordamerikas östkust. Svartskägg hade medvetet bidragit till bilden av sig själv - kunde hans blotta namn och utseende skrämma till underkastelse, så mycket bättre! Oberäkneliga och grymma handlingar var en del av myten och det är en komplicerad person som denna BBC-dramatisering av hans liv återger med stöd av alla tillgängliga historiska fakta." svt.se.
Del 2 visas nästa lördag klockan 22,10 också på TV1.

(Jag tittade runt lite på denna sidan om Blackbeard. Klicka på Enter the site och lyssna till det mysiga ljudet av vatten och tampar. För mig, som har bott ombord på båt, känns det väldigt rogivande.)

Kommentarer
Postat av: Vildängel

hmmm, det skulle jag ju se man jag glömde totalt bort det...

2007-08-12 @ 12:11:49
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: tina

Vi skulle spelat in det,verkade intressant,men glömde trycka på inspelningsknappen när vi börjat titta på skotska deckaren Rebus...Fin bild på tända ljus! kram

2007-08-12 @ 14:04:22
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Nilla

>Ni får en ny chans på tisdag 23,15

2007-08-13 @ 17:15:36
URL: http://tankebubblor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0