Guldkant på vardagen

leilaHelena En mammas dag tipsade mig om kokboken Leilas guldkant på vardagen. Det lät så gott med grillad avokado och räkor! Leila Lindholm har även skrivit boken Leilas middagstips.
Jag har inte någon av böckerna och har heller inte sett tv-programmen. Men nu blev jag nyfiken!

"Leila Lindholm är kock, matstylist och lagar mat i TV4. Med mångårig erfarenhet av restaurangbranchen, fotograferingar och reklamfilm är hon idag en av Sveriges mest etablerade kockar och stylister.
Leila skriver alla sina recept själv och stylar mat, miljö och rekvisita. Hon har bland annat arbetat på Aquavit i New York, Operakällaren och Fredsgatan 12 i Stockholm. 1999 utnämdes hon till årets kvinnliga kock i Sverige. Och blev vald till Årets TV kock i TV4 Nyhetsmorgon 2004. Nu har Leila sin egna teveserie, Leilas Mat, i TV4 Plus. Och sedan tre år tillbaka ser du henne bjuda på enkla och tidsbesparande middagstips i TV4 Nyhetsmorgon.
Hon är författare till boken Leilas Middagstips och har precis släppt sin andra kokbok, Leilas guldkant på vardagen."
"Nu har jag en ganska avslappnad relation till matlagning, mat ska se inbjudande ut och smaka mycket och gott. Det ska vara kul att stå i köket och man ska inte vara rädd att göra misstag, det är så jag har kommit på några av mina bästa recept."
http://www.bokus.com/cgi-bin/P_campaign_show.cgi?c_id=21457

Kommentarer
Postat av: Helena

Hon är så duktig tycker jag, allt hon gör ser ut att bli vansinigt gott! Hon får det att se lätt och roligt ut också, det är ju ett stort plus! Om du inte sett hennes middagstips på tv-nyheterna på 4:an så finns de att se på TV4 sajten.

Trevlig Helg!

2007-01-05 @ 11:52:39
URL: http://astridsmamma.blogsome.com/
Postat av: Nilla

Ja, såklart jag ska kolla! Jag lägger till en länk.

2007-01-05 @ 14:55:56
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0