Kalas

gerberanillas
I torsdags var vi på födelsedagskalas. I går var vi på födelsedagskalas.
Idag ska barnen på barnkalas! Här syns presenterna de ska ha med sig. Treåringen får bokstäver i lerformar och femåringen får rörpärlor+pärlplatta från Panduro. Dottern har varit med mig och handlat. Presentpappret har hon valt ut helt själv på Åhléns. Korten har vi gjort själv med hjälp av svampmålning.
presenter
Tillägg: Nu har vi varit på kalaset. Det var jättekul! Lite speciellt eftersom vi var i en gymnastiksal där det fanns fotbollar, innebandy, hinderbana och andra redskap som barnen lekte med. Lillen sprang hela tiden! Han var genomsvettig när det var dags för presentöppning, lek och fika :-) Fika var i en företagsmatsal runt ett stort bord. Det var 18 barn på kalaset. Efter fikat var det mera lek i gymnastiksalen innan fiskedammen. Jättebra barnkalas! Har man möjlighet att hyra en gymnastiksal är det ju guld!


Jag håller på att ändra om i bloggen. Har gjort det centrerat och till följd av det bytt plats på innehållet och sidrubrikerna. samt ändrat position på headern. Men det är ju så svårt det där med html! *suck!* Det ser ju olika ut i firefox respektive explorer. (i alla fall det som heter padding-bottom på header.)
En sak till jag upptäckte nu: Jag har ju länkat till två olika artiklar på Panduros sida. I explorer funkar det men i firefox kommer man bara till Panduros startsida... (?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0