Höstruset!?

Det där med Vår Ruset det går trögt alltså... att komma igång och jogga på våren är inte så lätt. Jag hade önskat att det hette "höstruset" istället. :-) Jag är i bättre trim i augusti-september än i maj.
Jag har inte joggat någonting ute ännu och nu känner jag av en förkylning igen... Jag är snuvig och snorig och har lite ont i huvudet, på gränsen till feber? Men jag är ändå ganska så pigg. Jag har varit på jobbet och så. Men det känns som om jag vill vila så mycket det går i övrigt. Hoppa över denna veckans träningspass. Lillen var ju febrig och hostig i förra veckan, nu verkar det vara min otur, igen... Det känns som om det har varit jättemycket förkylning och sjukdomar denna vintern och våren. Men det är väl så när man har barn i dagisåldern...

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Krya på dig!!
Jag ska vara med i Lerumsloppet nu i april. Jag har nu sprungit två gånger. Jag behöver bli betydligt bättre, men jag gör mitt allra bästa. Jag är glad att jag springer (eller snarare lufsar) hela vägen än att jag mestadels går.

2007-03-27 @ 19:42:03
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Nilla

>Junitjej: Tack!
Hoppas att det går bra för dig på ditt lopp!
Jo, visst ska jag ta mig runt på något sätt. Kanske inte så fort som jag hade hoppats på men runt det ska jag. Vi får se hur det går... :-)

2007-03-27 @ 20:02:41
URL: http://tankebubblor.blogg.se
Postat av: Cina

Samma här- jag är också i bättre form i augusti än på våren...Vill gärna börja jogga snart jag med...Men lillebror var hostig och snuvig förra veckan och nu är det min tur- det känns att jag har nåt i kroppen som inte är bra, trist!

2007-03-27 @ 20:59:51
URL: http://cinamedmera.blogg.se
Postat av: Malin

Känner igen mig där. Våren kommer så snabbt och förkylningarna hopar sig. Tyvärr kan jag inte springa Vårruset alls iår. Mina hälsenor är fortfarande inte bra. Nu när solen är framme och det är vår är jag sååå sugen på att ut och löpträna. Hoppas du känner dig pigg snart så du kan ge dig ut.

2007-03-28 @ 10:21:29
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
Postat av: Maria

Va jobbigt! Hoppas att du kryar på dej!

2007-04-01 @ 13:53:27
URL: http://www.hos-emen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0