Simhallen!

badkläderHelgens roliga: Hela familjen har varit i simhallen! Vi har pratat om det så länge, men det har inte blivit av... Dottern fick äntligen använda sin nya baddräkt. (Jag fick en bonus från PoP för första gången :-) Det räckte nästan till en baddräkt, jag fick lägga till lite.
Hon tyckte att det var jätteroligt att plaska runt i poolen och leka, hon ville stanna mycket längre. Lillebror hade kul han med, han är lite djärvare och fick en och annan kallsup... Men oj vad han frös. P tog med honom in i bastun en liten stund, men han ville inte bada mer sedan, så vi åkte hem lite tidigare än beräknat. Dottern blev besviken men jag lovade att det inte ska dröja lika länge till nästa gång.

Helgen tråkiga: Lillen fick feber senare samma dag. Idag har vi varit hemma för han har feber och hosta. Lite snuvig har han varit innan. Men det där med att bada var kanske inte så bra för honom.
Det känns som om det har varit ovanligt mycket förkylning denna vintern...

Dagens trista: Elektrikern kom och skulle laga spisen. Det han gjorde vara att byta ut... vet inte vad det heter, men om man öppnar spisen så sitter det en fykantig liten bit till varje platta. Den dosan bytte han till en ny på den trasiga plattan. Så nu ska den hålla ett tag till tills den plattan vi använder näst mest går sönder typ... Han tyckte att det var dålig kvalitet på de här spisarna och sa även att det är 5-6 år kvar tills de ska bytas ut här i området. Grrr... jag som hade hoppats på att få en helt ny spis! Gärna en som har bakplåtar med skyffelkant, där det bara är att tippa ut bullarna på gallret istället för att lyfta bort dem en och en. och varför inte en spis med glaskeramikhäll? när man ändå önskar...!

Dagens roliga: Jag ringde för ett tag sedan för att få en klipptid, jag fick en i juni... Den tog jag. men nu känner jag att jag vill göra något redan nu! Så idag ringde jag en annan salong och var beredd på att få ringa runt till flera olika... men på första försöket fick jag en tid för klp+färg redan nu på lördag! Spännande! Jag känner för förändring!
Jag solade solarium idag... faktiskt. Jag solar inte mycket. Men så här års är det skönt att sola en gång i veckan, i kanske 5-6 veckor framöver.
(alltså det är ca 5-6 gånger per år jag solar.)

Dagens TV: Jag ska snart titta på CSI. Det är så bra avsnitt, men det är konstiga... Förra veckan var ju spännande när det handlade om en miniatyr igen.

Kommentarer
Postat av: saravillfara

Ja, varför är man inte oftare till simhallen för?
Alla brukar ju tycka att det är jättehärligt, framför allt barnen :)
Hoppas lillen kryar på sig snart!

2007-03-19 @ 22:15:40
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Postat av: Anneli

Det är underbart kul att gå till simhallen.

Du, vilka underbart fina bilder du har i din blogg. Den på krokusarna var så härligt vårig. Vad har du för kamera?

2007-03-20 @ 07:00:50
URL: http://tittmyrvagen25.blogg.se
Postat av: Vildangel

Vilken tur att jag kikade in hos dig, nu kom jag ihåg vad det var jag skulle göra idag - boka en tid hos frissan. *s*
//V

2007-03-20 @ 09:00:56
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: Lina

Det låter skönt med simhall och bastu! Har själv planerat ett besök där så fort min baddräkt kommer med posten. Hoppas lillen mår bättre snart!

2007-03-20 @ 10:56:08
URL: http://linasfina.blogspot.com
Postat av: Maria

Va mysigt att åka och bada på badhus!
Härligt att gå och bli ompysslad hos frissan, skulle behövas här med känne jag *kliar i fågelbo't*

2007-03-20 @ 16:14:42
URL: http://www.hos-emen.se
Postat av: Cina

Vi brukar försöka gå regelbundet till simhallen, ett par gånger i månaden i alla fall...Men den här vintern har det varit många sega förkylningar så det har blivit mer sällan...Nu längtar man tilll sommarens strandbadande istället :)!

2007-03-20 @ 17:24:30
URL: http://litecina.blogspot.com
Postat av: Nilla

>Sara: Man borde gå oftare, viktigt med vattenvana för barnen.
>Anneli: Tack för länken. Min kamera är en Canon Powershot (Jag har skrivit lite mera om den den 29 maj-06)
>Vildängel: Bra att jag kunde vara till nytta!
>Lina: Jag älskar att bada bastu, är uppvuxen med det. Tack. Lillen mår ganska så bra, men har rejäl hosta och har haft feber idag med...
>Maria: Jag gillar också att bli ompysslad hos frissan. Som småbarnsmorsa njuter man lite extra tror jag. en stund för sig själv.
>Cina: Som sagt, många förkylningar har det varit i vinter. Vi hade tänkt att gå tidigare... Barnen och vi längtar också till stranden!

2007-03-20 @ 19:19:10
URL: http://tankebubblor.blogg.se
Postat av: Caroline

Skall också fixa håret i helgen.. På fredag klipptid, på lördag slingtid & make-up-store kurs *lyx*!!!

2007-03-20 @ 19:57:17
URL: http://engslycka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0