Önskelista

önskelista
Vi önskar oss så lite som möjligt egentligen. För vi har inte råd att köpa så mycket själva och vi har inte plats för så mycket prylar i vårt kompakta boende.

Sonen, med sitt gipsade ben, tittar ganska så mycket på film nu. Favoriterna är Bilar och Byggare Bob. Leksakerna han vill ha är samma. Han har Lego Duplo- Skopis, Grålle och Menta. Han önskar sig Kranis, Bandis och Rulle. Han har en liten Blixten McQueen (dottern har Sally) och han önskar sig några av Blixtens kompisar; Bärgarn, Doc Hudson, Kungen, Mack, Chick Hicks m fl. Han har även pratat om en "robot med klor" Det är denna han menar: Lego Bionicle Ehlek. Han kanske kan vänta något år med den... Kanske denna lilla roboten kan passa istället Lego creator 4917 Den är också "cool"! Grävskopan från Brio kan säkerligen också uppskattas.
Dottern vill lära sig att spela blockflöjt säger hon. Hon vill lära sig klockan och då passar ju denna från Micki bra. I leksakskatalogen har hon sett en rosa bilbana som hon vill ha! Hon börjar också bli nyfiken på att ha en Barbie-docka...
Mamma önskar sig massage, ett ull-underställ från Lundhags
och en lampa från Cult Design...
Pappa önskar sig Nintendo Wii och en ny hårtrimmer.
(Bild: Tomte-nyckelring från Lego.)

Kommentarer
Postat av: A & PA

Har för mig att dottern fick en barbie av oss förra julen...

2007-11-24 @ 16:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0