Roomservice 20,00

Förra veckan var det Bert Karlssons kök. Idag är det Hans och Emma Wiklunds hall. Kul! Jag gillar Roomservice!

"Mattias (Särnholm) valde i unga år att gå i sin fars och farfars fotspår och bli snickare. Han driver bland annat en egen Formbyrå samt snickerifirman Best Byggnads AB tillsammans med sin pappa. Mattias är en mästare på allt från grovsnickeri till finare inredningssnickeri och möbler."

"Johnnie (Krigström) är född och uppvuxen på Gotland där han en gång började sin bana som målare. Han valde yrket för att det är skapande och kreativt. Johnnie behärskar alla typer av jobb, allt från vanligt måleri till dekorationsmålning. 1997 flyttade han till Stockholm och idag bor han med fru och barn i Bromma."

"Till vardags arbetar Frida (Wanselius) på BSK Arkitekter. Hon har bland annat inrett klädbutiken Weekday i Stockholm, ett antal olika privatbostäder med kök och badrum, Hinsebergs kvinnofängelse samt ett flertal stora kontorsmiljöer för teknikföretag och reklambyråer med specialritade möbelkollektioner. Frida har även varit gästlärare på Beckmans Designhögskola."

"Susanne (Molinder) är utbildad till dekoratör och har bland annat jobbat som skyltansvarig på Svenskt Tenn, och nu snart 9 år som frilansande inredningsstylist. Totalt har Susanne jobbat 20 år med textil och inredning."

"Till vardags driver den entusiastiske inredaren Jon (Eliasson) företaget Gong Gong Design med uppdragsgivare som Ikea, Åhléns, Sagaform, Orrefors och Kosta. Han är en mångsidig formgivare och konstnär som bland annat uppmärksammats för servisen Mangold och ett Vogue-omslag där Kylie Minogue photoshopats ner i hans champagneglas Mingel."
Läs mera om inredarna här: http://kanal5.se/web/guest/roomservice 


Kommentarer
Postat av: Nilla

OBS! Direkt efter detta kl 21,00 kommer Leilas jul på TV4+

2007-11-21 @ 18:53:06
URL: http://tankebubblor.blogg.se
Postat av: betty

Jag har blivit så himla less på alla inredningsprogram som kommer i meter och kubik så jag ser dem faktiskt inte längre. Men skulle jag välja nåt skulle det nog bli roomservice...

2007-11-21 @ 19:28:45
URL: http://fotograferamera.blogg.se
Postat av: Nilla

>Betty: Jag har också hunnit att lessna, men nu är jag lite sugen på att titta igen. I alla fall på Roomservice som är bäst! Det var jättebra ikväll!

2007-11-21 @ 21:35:26
URL: http://tankebubblor.blogg.se
Postat av: Lotta

Jag missade kvällens avsnitt pga mitt nattjobb, är ju på väg dit just då... men det gick ju se på webben... Visst blev hallen fin...jag vill renovera mera... det ser så lätt ut!
Men inte när man själv ska göra det. Försök bredsapckla som Johnni, omöjligt...:)

2007-11-22 @ 01:59:32
URL: http://lundharna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0