Årets sista dag

saboNu är lägenheten uppsagd! Nu har vi tre månader på oss att packa och flytta och städa och komma härifrån... Ps föräldrar får tillgång till sin lägenhet om en månad så då kan vi börja med badrumsrenoveringen. Om vi nu kan beställa sakerna och jobbet som behövs tills dess... Från början ville jag ha kakel och klinker och golvvärme. Bort med elementet som bara är ivägen. Men det var ju förstås "för jobbigt och krångligt och besvärligt"... Det går att lösa, tyckte jag. Men "nej, det blir för dyrt"... Så vi tittade på våtrumstapet istället. Det var ju över ett år sedan nu. Det känns som om man står och stampar på samma ställe hela tiden eller går runt i cirklar. Nu är det duschhörnan som ställer till det. Ska vi ha kakel så blir det ännu trängre att få plats. Fönstret hade behövt vara lite smalare och elementet också. Jag vill ju ha det snyggt! Halvdant är det värsta jag vet. Men det blir för mig att gilla läget, bita ihop. Dämpa mig. Jag måste kompromissa och vara flexibel. Det är ingen mening att brusa upp, det blir ändå inte som jag vill...

Jag får rätta mun efter matsäck... ...Det är så svårt att rätta mun efter matsäck. Jag har en så hungrig mun och en så liten liten matsäck... När man har ett stort intresse för inredning och design men en liten liten budget, då är det inte roligt...

Någon som har en Lotto-vinst att dela med sig av? Säg till nu innan jag måste beställa den där trista våtrumstapeten! Det är ju inte bara badrummet, det är köket också och allt det andra som pengarna ska räcka till... Man får göra vad man kan. Man får ta det som det kommer och gilla läget!
-En påse tålamod till mig, tack!

Jag får tänka på mitt nyårslöfte. Det blir ett kämpigt år. Ta det lugnt och kämpa på. Foga mig. Tygla mitt humör. (Jag har lätt för att visa känslor. Både tårar, ilska och för den delen skratt :-) Boxning och yoga hade passat mig bra denna terminen. Jag behöver få utlopp för mina aggressioner.
De går lätt ut över familjen annars...

Andra inlägg om nyårslöfte: tisdagstema och fredagstema.

Apropå nyårslöften: Frågan är: kan man både a) leva sunt utan snask och b) låta Spara styra ens liv framöver? Eller blir man ett nervöst vrak då? ...Svar: Ja.

Nu ska vi i alla fall iväg och fira nyår med goda vänner. Glömma alla bekymmer för en stund. Imorgon är en ny dag, ett nytt år. Nya friska tag!

Kommentarer
Postat av: Weronica - En mammas dag

Gott Nytt År, Nilla! Kloka tankar. Spännande med ert hus! All lycka på vägen!

2008-12-31 @ 10:43:45
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: Nilla

>W: Tack! / Nilla

2008-12-31 @ 10:50:34
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Minks

Gott Nytt År! Det låter som om 2009 blir väldigt spännande!! (jobbigt ja men mest spännade eller hur;)ha det så bra!/Marie

2008-12-31 @ 11:14:50
URL: http://minks.wordpress.com
Postat av: Nilla

>Minks: Spännande! Ja, när du säger det så ;-)

2008-12-31 @ 11:45:57
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Linda K

närå det går jättebra!...sa Linda den 2 januari...

2009-01-02 @ 10:01:10
URL: http://iabloggar.blogspot.com
Postat av: Nilla

>Linda: två dagar in på nya året :-)

Godis och shopping är två av livets stora glädjeämnen! så man vill ju helst inte... :-) Fast lite sundare och lite sparsammare ska även jag försöka med att vara.

2009-01-03 @ 09:33:43
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0