silverpingvinen

silverpingvinenNu har tösen snart gått i simskola i fyra terminer. Hon har också klarat fyra märken. Hon tar det i sin egen takt... Denna terminen har hon klarat av följande:

SKÖLDPADDAN
Flytprov Märkestagaren skall flyta i ryggläge 5 sekunder utan hjälpmedel och göra en rotation till magläge, utan att röra botten.

PINGVINEN SILVER
Simprov: Märkestagaren ska simma 10 meter på grunt vatten. Flytprov: Märkestagaren skall flyta 10 sekunder på grunt vatten. Hopp-prov: Märkestagaren skall hoppa i vattnet från kanten. Provet utförs på grunt vatten. Dopp-prov: Märkestagaren skall med båda händerna hämta föremål från botten.
Provet utförs på grunt vatten.

Tidigare har hon Baddaren blå och gul.

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh jag minns verkligen hur kul det var att samla på de där märkena. Men jag minns bara simborgarmärket och baddaren, trots att man hade en massa knappar på märkesskölden. Nostalgi!

2008-12-06 @ 13:03:47
URL: http://husmusen.blogg.se/
Postat av: dahlarna

Oj - det var nya märken som jag inte har sett tidigare! Vilke nostalgi med märken. Snart kommer väl mina barn dit också! KRAMISAR!

2008-12-06 @ 13:24:53
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: Nilla

>Frida: Själv köpte jag inte så många märken. jag minns bara att jag hade järnfisken, simma 25 meter. Nu har de ändrat lite och det finns många fler märken också. och en märkessköld har hon och samlar på. / Nilla

2008-12-06 @ 13:26:14
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Ulla i Skåne

Måste man gå i simskola för att köpa en pingvin? Jag samlar på pingviner, men är för gammal för att börja i simskola igen. Jag blir ledsen.

2008-12-09 @ 17:34:57
Postat av: Nilla

>Ulla: Man behöver inte gå i simskolan, men man behöver klara av alla momenten för att få köpa en! :-) Ha det så bra.

2008-12-09 @ 18:14:25
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0