Home Sweet Home

Thomas SaboVi ska flytta nästa år! Jag vet att jag sa det redan förra året... men 2009, då ska det bli av! :-) Jag är en hemkär person. Jag vill ha ordning och reda och var sak på sin plats. Jag avskyr att flytta... Det ska helst gå så fort och smärtfritt som möjligt att få saker och ting på plats. Det är jobbigt med halvfärdiga saker och det är urtrist med renovering. Det som är kul, tycker jag, är att se det färdiga resultatet! Så att man kan njuta av det desto längre. Jag tillhör inte alls dem som hela tiden vill flytta och hela tiden möblera om. Jag gillar bäst stilrent/stillöst som varar länge. Att flytta till sina svärföräldrars hus har både för- och nackdelar. Vi vet vem som har byggt och gjort allting och som dessutom har gjort ett bra jobb. Men behovet att göra huset till vårt eget är nog desto större. Jag vill förändra och förbättra. Det dröjer nog innan jag kan kalla det för mitt hem.
Siktar mot trädtopparna ;-)
Bild: Söt berlock från Thomas Sabo.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad spännande med flytt! :) Och en rolig utmaning att göra hemmet till ert!Vill passa på att tacka för en jätterolig temavecka, trots att jag fuskade två gånger och hade lite färg i. Förlåt. skäms Haha! :)

2008-10-25 @ 13:17:56
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com
Postat av: Nilla

>Camilla: Tack själv, jättekul att ha dig med!

Ja, flytt ska bli kul, det är någon vi har sett fram emot länge! Men det är lite blandade känslor. Skönt att få det lite större också. / Nilla

2008-10-25 @ 13:29:42
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: lilalili

Men vad härligt att få husets historia på köpet, och redan nu kan du ju i olika dataprogram 'inreda' och testa hur du vill ha det.

Kramis o Lycka Till

2008-10-25 @ 13:42:12
URL: http://lilalili.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej vännen!

Vad fin din hemsida är!

Kul att flytten änligen är på gång eller iallafall inom en snar framtid.

Själva lever vi under full renovering, och det lär väl dröja innan det blir klart här.

Ha en fortsatt skön höst, så hörs vi snart igen!

Kramar Mia

2008-10-25 @ 14:28:33
Postat av: Nilla

Min svärmor ska också flytta till sin svärmors hus! Så hon kan nog förstå lite hur jag känner. Det där med att vilja ändra om en hel del och göra till sitt eget. / Nilla

2008-10-25 @ 15:35:40
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0