Adventspyssel

hemmariket

Bild: http://hemmariket.blogg.se/2008/november/advents-pyssel.html

Charlotte med bloggen Hemmariket gjorde denna fina adventsljusstaken förra året! Jag gillar den jättemycket och funderar på att göra något liknade. Det blev inte av i fjol men kanske detta året. Hur som helst är det ett bra tips till den som vill ha det fint till advent. Jag har sett att det finns liknade siffror på Village.

 

Jag har förberett lite till advent idag. Bara 2 veckor kvar nu!

Maken och jag brukar ge barnen adventspresenter istället för julklappar. De får ju klappar på julafton ändå av mormor, farmor, släkten & co. Kan var bra att sprida ut det litegrann. När vi tänder adventsljusen varje söndagsmorgon så ligger det ett paket till dem var. Detta är vårt alternativ till att öppna 24 småpaketer... men så har de ju även sina Lego-kalendrar :-)


Kommentarer
Postat av: Lena

Åh, vad vackert och inspirerande!! Jag var inne i en affär idag och såg något i samma stil som jag funderar på att kanske göra. Återstår att se.

2009-11-15 @ 15:58:54
URL: http://lenadalesjo.blogg.se/
Postat av: Anne

Blomsterlandet har också liknande siffror. Håller med om att det är fint, så därför åkte detta ner i min handlarkorg idag ;-)

2009-11-15 @ 21:26:55
Postat av: Nilla

>Lena: Ja, vi får se. Ha det bra.

>Anne: Tack för tipset! / Nilla

2009-11-15 @ 21:41:37
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Hemmarikets Charlotte

Hejsan svejsan! Jag har en ny adventside i år så håll utkik ;-). Jag har sett liknande siffror på massvis av ställen i år så det var fler som gillade ideen precis som vi....

2009-11-17 @ 19:54:09
URL: http://hemmariket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0