första snön

snö

Säsongens första snö kom som små yrande miniflingor igår. Idag är det mera som blötsnö som har landat litegrann i gräset. Det brukar ju komma en omgång med snö denna tiden på året.

Jag kallar denna tiden för höghöst och det ska komma senhöst också innan det blir vinter. När börjar vintern tycker du? Är alla årstider lika långa? (Jag menar mest i kalendern nu och inte meteorologiskt.) Jag tycker nog att de fyra årstiderna ska ha tre månader vardera...


Kommentarer
Postat av: Anne, anness design

vintern började förut i november, men nu tycker jag att den kommer igång i januari. det har blivit så knasigt med vädret. högsommar i maj och snö i feb/mars.

2009-11-05 @ 19:19:38
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Ja jag håller med dig om att det är höghost nu :) Tycker vintern börjar i december. Nu vill jag ha massor av fina färger och sol :)Ha en fin kväll!

2009-11-05 @ 20:12:32
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

Här är det definitivt vinter, även om snön var sen i år, hösten slutar i oktober, å när man börjar fixa med adven ja då är det vinter, som dessvärre är väl lång här uppe, ibland långt in i april, får gärna sluta i februari om jag fick bestämma. Hoppas du har en fin kväll, kram!

2009-11-05 @ 21:07:11
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0