Julfrimärken 2009

frimärken

Kolla här! Jag kunde hålla mig till november i år :-) Jag brukar alltid blogga om julsaker redan i oktober annars... Årets julfrimärken är fina lacksigill på rulle. Jättesnygga! Men jag gillar ju självhäftande frimärken bättre så då får det bli motiv med julklappar. Jag har ännu inte funderat på hur årets julkort ska se ut.

 

En sak som jag har funderat på är adventsljusstakar. Barnen har sina med luciatåg och med stjärngossar. Nytt för i år är en röd Julius till köksfönstret! Elflugan som jag har tjatat om och önskat mig i flera år nu är äntligen min! En vit står nu i det vita allrum/kontorsfönstret och väntar på att få tändas. Den är så fin. Några söta tomtar från Cult Design kommer jag att ta fram till julen.

 

Årets julkalender på tv handlar om Supersnälla Silversara och Stålhenrik. Barnen gillar denna serie och tycker att det ska bli spännande att se deras julkalender. "I julkalendern har de blivit gamla och bor på en konstgjord planet för pensionerade superhjältar som heter Julstjärnan. För att underhålla sina barnbarn Vega och Nova berättar de historien om sitt första stora äventyr"...

 

Barnen har fått Lego-adventskalendrar de senaste två åren och de kommer att få även i år. Det blir Lego Pirates och Lego City detta året. Nu ska jag bara förbereda deras adventspresenter också.

Första advent kommer redan i november i år! :-)


Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Jag har redan börjat längta efter att få plocka fram min svarta Julius.

2009-11-02 @ 23:55:13
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0