Sea-band

seaband"Sea-Band är ett akupressurarmband mot/lindrar illamående vid graviditet och åksjuka. Armbandets funktion bygger på tryck mot akupressurpunkten P6.
Armbandet som är tillverkat i ett elastiskt textilmaterial, har en påsydd plastkula som trycker ner och stimulerar en akupressurpunkt, P6 som sitter på underarmens insida. Sea-Band används på båda handlederna. P6-punkten är lätt att hitta med den tydliga bruksanvisningen som medföljer i varje förpackning. Sea-Band kan användas av både barn från 3 år och vuxna och effekten kommer redan efter ett par minuter. Sea-Band kan användas så ofta som det behövs." Apoteket.  (Ett tips från min kompis Mia)

Kommentarer
Postat av: Fritt ur hjärtat

Jag blir fort väldigt åksjuk. Tog X2000 och for mot STockholm när jag insåg att jag glömt det...

Åkte med en tjejkompis som är akupressör. Hon skyndade sig att visa hur jag skulle bita mig i tungspetsen... Ganska obekvämt men jösses så förvånad jag blev när det hjälpte! Är själv utbildad i taktil stimulering så jag tror på de olika beröringspunkterna. Ska nog kolla efter banden, blir alltid så trött av Calma.

2009-11-04 @ 14:28:22
URL: http://fritturhjartat.blogspot.com/
Postat av: Nilla

>Vi blir sällan/aldrig åksjuka i min familj, så jag har inte haft anledning att prova varken detta eller annat. men Mia har provat och hon säger att det fungerar jättebra! Hennes åksjuka barn blir hjälpta av det och det är ju bra. (Inte så kul med kräkande barn i bilen...) / Nilla

2009-11-04 @ 14:54:12
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Minks

Vi använder dessa till min son som väldigt lätt blir åksjuk. Det hjälper, lite, men inte fullt ut tyvärr. Japp kräk i bilen är Jättetrist!

//M

2009-11-04 @ 15:39:05
URL: http://www.minks.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0