Ullared

Ullared

Bild: Hannah Modigh http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6059642.ab

 

Vad tyckte ni om såpan Ullared i Kanal 5?

 

Jag funderar ungefär så som Linda K "Lite otäckt, väldigt intressant...
Jag har aldrg varit i Gekås Ullared och shoppat loss. Jag var utanför en gång men då var det stängt. Har alltid tänkt lite föraktfullt sådär att vad är det för drägg som handlar där egentligen? Tydligen hela Sverige. Måste ju kolla ikväll. Är det mest skräp eller finns där bra och fina grejer?"

...Vi stannade till där på genomresa en söndag för nio år sedan, jag tror dock att de har söndagsöppet nu för tiden...

 

Så här säger GeKås vd Boris på Ullared-bloggen: "I det här första avsnittet var det många starka kund-karaktärer som bjöd på sig själva och det blir ju roligt att titta på" och "Jag hoppas på att kunna avliva lite fördomar om Ullared och att fler ska hitta hit till oss. Vissa har en bild av Gekås som en stor lada i skogen där det säljs konkurspartier, och det stämmer ju absolut inte!"

...Karaktärer ja, det kan man säga... Fördomarna blev väl knappast färre...

 

Magnus Ransheim skriver på HD ..."Tiffany Persson i Ullared" "Vi fick i går följa Rose-Marie från Malmö, som varje sommar spenderar två veckor i köpmekkat för att tokshoppa. Hon var fantastisk, en Tiffany Persson filtrerad genom "Plötsligt i Vinslöv". Rose-Maries "gubbe", Kjell, höll en lägre profil, men flitigt nyttjande av tändvätska visade att han också kan ha varit [paw rihk-titt]. Det rådde ingen tvekan om vem som skötte vad i deras hushåll."...

...Jösses vilken familj! De andra ufona karaktärerna var också väldig underhållande... ;-)

 

Dagens låt: Peter Wahlbeck - Ullared

Gissa om man har denna låten från 1994 i huvudet nu? :-)

Jag ska titta nästa vecka igen! Men åka dit... näää...


Kommentarer
Postat av: Helena

Jag har aldrig varit där, men jag har undrat mycket hur det är där. Ett mycket intressant plejs helt klart, tänk att det drar så mycket folk! Galet. Det enda jag tycker är synd i allt detta är att det inte är filmat med samma hjärta som övriga såpor av detta slag. Det kändes råare, och det är synd.

2009-11-03 @ 17:06:36
URL: http://www.enmammasdag.com/helena/
Postat av: Nilla

>Helena: Personerna, kunder och personal som var med blev på ett vis lite hånade tycker jag. Det var ju semester när det filmades så det gjorde nog en hel del på vilka som var där och hur de såg ut m m. Jag ska i alla fall kolla nästa vecka.

2009-11-03 @ 18:25:43
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Stefan

Jag ställer mig smått tveksam till om detta är riktigt bra för varumärket egentligen. Visar främst att det är udda människor som besöker, även om det skapar debatt kring varuhuset.

2009-11-05 @ 16:25:14
URL: http://omtvserier.se/
Postat av: Nilla

>Stefan: Just när det gäller Ullared så tror jag nog att det inte spelar så stor roll för deras varumärke, all publicitet även dålig är bra. folk åker dit ändå. De tusentals som gillar det redan fortsätter att åka. Fler bli säkert nyfikna och folk fattar nog att det, precis som med färjor, åker vanligt folk dit också. Året runt, inte bara på semestern. Det ska bli spännande att se resten av avsnitten! / Nilla

2009-11-05 @ 17:12:25
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Själv åker jag dit och laddar med bl.a så mycket tandkräm, duschcreme och hundbajspåsar så att min syster säger när hon kommer hem till mig och tittar i skåpen att det ser ut som Coops lager. Kläder hittar jag aldrig där, förutom strumpor. Är riktigt nöjd med bambustrumporna jag köpte när jag var där sist.

2009-11-10 @ 20:47:46
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0