Liseberg 2013

Liseberg
På bilderna syns Skepp o' skoj, Slänggungan, Cyklonen, Jukebox, Hanghai, spelhuset, Kaninlandsbanan och radiobilarna. 

Vi hade en trevlig dag på Liseberg igår tillsammmans med brorsan och hans familj. Det var inte jättelånga köer, vilket var skönt. Vi hann med en hel del. Barnen åkte i stort sett allt i Kaninlandet med sin femåriga kusin. Jag följde med på Lilla Lots, Rabalder och Kaninlandsbanan.

Tösen, som är elva år, älskar karuseller och följde glatt med sin pappa på Lisebergsbanan, Uppswinget och Balder! Uppswinget åkte de till och med två gånger. Den hon tyckte var läskigast var Balder, men hon gillade den! P tyckte att Uppswinget var läskigast i alla fall första åket. Lillemans favorit är radiobilarna och slänggungan och så allt som man blir blöt på!

Allihopa åkte Kållerado och Flumeride. Det blev såklart ganska så blött! Rejält duschad i ansiktet blev jag! Jag har inte åkt Flumeride på evigheter. Oj vad det sög i magen i den sista backen som är 14 meter. 60 km/h och slutar med en kalldusch! Barnen älskade det förstås. Vi köpte bilder på oss själva, när vi sitter där i stocken och skriker! En trevlig dag. Ser redan fram emot nästa gång.

Kommentarer
Postat av: Camilla/Stilitiden

Vad härligt det ser ut. Att ni går "all in" för åkandet också. Jag har fegat för Flumeride i flera år nu, måste på den igen!

Ha det bra!
Camilla

2013-08-13 @ 07:54:51
URL: http://stilitiden.se
Postat av: Nilla Tankebubblor

Flumeride vill man ju åka i slutet av vistelsen, för man blir blöt. Och vi hade tur att det inte var så lång kö, det var ca 15-20 minuter bara.

2013-08-13 @ 11:57:43
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0