Stilleben XVII marmor

Nillas
stilleben
 
Det var längesedan jag fotade något stilleben, så här kommer ett. Marmorbrickan från HAY hittade hela vägen från önskelista till stilleben hemma hos mig. Någonting i marmor och som känns som min stil. Marmor är ju ett väldigt trendigt material och mönster just nu. Jag håller mig till lagom förstås :-)
Jag har tänkt att ha brickan i köket, mitt nya kök. Den passar inte in så bra in i det gamla, men jag har ju en renovering att se fram emot.

Jag köpte växten sophora förra månaden. Den står i köksfönstret nu. Jorden måste hållas fuktig hela tiden och det är bra att duscha den med vatten från en sprayflaska då och då. Vit- och svartpepparkvarnen är från Zassenhaus. Porslinsmuggen med Arne Jacobsen-bokstav på från Design Letters.
Doftljus mörk vanilj från Lilla Bruket och pyramiden från Annaleena.

Kommentarer
Postat av: STILITIDEN

Urfint! Marmor är måhända trendigt, men är långliva vackert. Vi har en fönsterbräda i vit marmor i vårt gamla 50-talskök och jag bara älskar denna plätt. Drömmer om att göra om köket och då kommer den vita marmorn att få större plats. Klassiskt och vackert! Och fina pyramiden blänker snyggt till:) i din stillebensamling. Ska bli kul att följa er renovering.

2013-08-19 @ 14:42:52
URL: http://stilitiden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0