Trädäcket

trädäckVi har ett litet hus och en liten tomt så det fick bli ett litet trädäck. Jag hade visst ingen annan före-bild än en med en planka tvärs över. Ganska stor förändring. Det blev riktigt bra tycker jag! Detta utrymmet blir mycket bättre utnyttjat nu än vad det var innan då det låg natursten där.

Nästa grej är att byta ut brädorna i trappan och i det lilla trädäck som är vid entrén, bredvid altanen. Så att det också blir nytt och fräscht! Sedan ska vi köpa eller bygga en liten blomstertrappa till tomatplantorna med mera.

trädäck
 Fem pallar med plattor och kantsten lastades av på uppfarten. Vi hyrde en markvibrator "padda" för att platta till sanden under plattorna. Svärfar har varit här och hjälpt oss. När plattorna väl var på plats hyrde vi likadan mindre med en gummimatta under, som vi hade till att vibrera ner Benders flexifog mellan plattorna. Det gick åt 6 säckar. Trädäcket är gjort med vanlig "grön" tryckimpregnerad furu.

Kommentarer
Postat av: Stilitiden

Vad fint det blev! Stor skillnad och visst är det skönt att sitta på en altan, sommarmorgon och frukost i egen lugn och ro:)

Ha en fin kväll!
Camilla /STILITIDEN

2013-08-04 @ 15:21:18
URL: http://www.stilitiden.se
Postat av: Åse Balko

Vilken förändring, så fint och så härligt det ser ut att sitta där!

2013-08-06 @ 19:23:39
URL: http://xn--sebalko-dxa.se
Postat av: Scaniatjejen

Kanonfint! Så roligt med förändringar. Min sambo fixade en grusgång till mig på kolonin som jag är jätteglad åt.

2013-08-15 @ 20:53:36
URL: http://www.scaniatjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0