Moodboard juli 2013

tankebubblor moodboard
 Bilder: Sköna Hem, Willab Garden, Livet Hemma, H&M.

Vitt och blått är fina sommarfärger! Det ser härligt och svalt ut med en vit och ljus sommarstuga med blå accenter. Det blå ser ut att dröja sig kvar som accentfärg även till hösten. Många nyanser av blått!

Ett växthus som man även kan sitta och mysa i, det vore något det! Vi har inte plats för något på vår lilla tomt. Men förhoppningsvis blir det lite mysigt när det nya trädäcket är byggt. Plattorna är färdiga så snart är det dags att börja med nästa grej. Tomaterna verkar dessutom trivs hos oss utan växthus!
 
Ikeas blogg Livet hemma har alltid många inspirerade inlägg med fina bilder! Här är ett som handlar om minimalismen. Att rensa ut och ta bort allt överflödigt. Jag är egentligen mycket av en minimalist som gillar rena tomma ytor och en harmonisk stram stil, tro det eller ej. Det syns inte på mitt hem, för de andra familjemedlemmarna verkar ha en annan uppfattning.
 
Jag gillar grått! Det syns många inredningsbilder nu med grått som basfärg. Innan har det ju varit mycket vitt och innan dess beige och så vidare. H&M Home har en hel del snygga nyheter till hösten. Ett randigt påslakan-set och svart kudde i läderimitation med fjälligt halvcirkelmönster. Fina kopparfärgade ljusstakar och ljuslyktor också.

Kommentarer
Postat av: Åse Balko

Blått och vitt får gärna fortsätta ett tag till, jag gillar det!

2013-07-29 @ 21:27:41
URL: http://xn--sebalko-dxa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0