halvårskoll 2013 - 1

januari-juni
 Dags igen att summera ett halvår! Här är första halvan av 2013:

Januari
Det roligaste som har hänt på detta halvåret var i januari då min man blev morbror och barnen fick en kusin! Annat trevligt i januari var när vi var på vinprovning. Jag har träningen gång en hel del med bland annat cirkelfys.

Februari
I februari var simtävlingen då tösen klarade guldtid på frisim, bröstsim och ryggsim. Jag var på bio och såg Anna Karenina. Melodifestivalen följde vi såklart.

Mars
Såg filmen Cloud Atlas. Jag var på lite olika studiebesök och workshops. Det var snö länge denna månaden. Den 22 mars var det som jag tog en långpromenad i skogen. Jag färgade håret brunt. Båda barnen är på hemmaläger med simningen, första gången för lilleman. Hela familjen såg Crodarna på bio.

April
Vi var på barndop. Den första simtävlingen där lilleman simmade alla fyra simsätten. Jag var med en kompis på en fin föreläsning om inredning och belysning. Jag provade på att köra motviktstruck.

Maj
Testade ett nytt pass som heter Intervall-flex. Var med på vårruset. P och jag var på bio tillsammans och såg Den store Gatsby. Jag klämde mitt finger. Jobbade.

Juni
Vi hade en trevlig grillfest på Nationaldagen och det var fint väder! P cyklade runt Vättern för tredje gången. Barnen har skolavslutning. Tösen går en sommarkurs på kulturskolan. Lilleman övar golf med morfar. Vi plockar bort plattorna vid entrén för att byta ut dem och bygga trädäck. Firade en fin Midsommarafton tillsammans med brorsan med familj. Barnen har nu varsin eltandborste!
Vi har så smått börjat titta på att renovera köket. Kanske redan nästa år. Jag vet att jag har sagt "kanske redan nästa år" i flera år nu, men någon gång måste det väl bli sant!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Så härligt ditt halvår har varit! Hoppas att du får en skön sommar och jag ska träna på att göra fiskbensfläta denna sommar...

Kramar

Nettan

2013-06-28 @ 10:54:03
URL: http://livetspussel.blogspot.se
Postat av: Annika

Vilket bra halvår.
NU hoppas vi att nästa ska bli lika bra.
TACK för att du agerat side-kick så mkt under halvåret.
Det kan du få fortsätta med i höst om du vill :-)
Trevlig fredag!!

2013-06-28 @ 15:21:53
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
Postat av: Annika

Verkar ha varit ett bra halvår! Fina bilder!

2013-06-29 @ 10:38:17
URL: http://annikaprotempera.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0