Instagram mars 2013

tankebubblor
tankebubblor
tankebubblor
Bilder: Nilla Tankebubblor på Instagram.
Sista dagen i mars är här. Jag sammanfattar månaden med att visa ett urval av mina bilder från Instagram. Alla bilder som jag lägger upp där är mina egna som jag har fotat med min mobilkamera. Jag lägger upp bilderna samma dag som de är tagna, oftast på en gång. Så det brukar bli en ganska så bra översikt på saker som har hänt under månaden. ...Kanske inte jättespännande liv man lever direkt, men det är kul för mig att ha bilder att titta tillbaka på. Som stöd för minnet.

HAY Lup koppar / Påskhelg / Sommartid

trevlig helg
NillasFoto: Nilla. Min nya ljusstake Lup från Hay i solid koppar.
GLAD PÅSK! Ha en fin helg!

BrosteBild: http://www.atelier-home.co.uk/-Nordic-Ceramic-Tableware-by-Broste.html
Underbar blågrå färg på keramik från Broste Copenhagen.

eggsBild: http://www.flickr.com/photos/honeyandjam

sweetpaulBild: http://www.sweetpaulmag-digital.com/sweetpaulmag/spring2012

RosendahlBild: http://www.rosendahl.com/
På söndag är det dags att ändra klockan en timme framåt. Jag gillar det inte, totalt onödig grej! ... Ljusare blir det ändå!

peace ..."doing nothing was not boring - it was peace." Citat: Milan Kundera.

Dagens låt: Johnossi - Gone Forever

Galleri Fredag - kommunikation

gallerifredag
smartphone
Tack Erica Pixelie för alla fina teman i mars månad!

Gillar du att fotografera och vill ha ett nytt tema varje fredag?
Nästa månad är jag värdinna för Galleri Fredag. Alla som vill får vara med!

Fotografera och lägg upp en eller flera egna bilder på din blogg. Skriv in din direktlänk/permalink till inlägget i widgeten. Tack vare widgeten är det lätt att anmäla sitt inlägg, samt att klicka sig runt till alla de andra deltagarnas inlägg.

Det finns två widgetar att anmäla sig på till Galleri Fredag, den ena finns hos värdinnan. Den andra finns hos vår general Annika - Life in the Suburb.

Teman för april 2013:

  5 april: Metall
12 april: Glas
19 april: Trä
26 april: Porslin

gallerifredag

Stilleben XIV Påsk

stilleben
påsk
Glad påsk! Ha en skön helg!

Dagens låt: Daniel Johnston - Life in vain

Imagine Dragons

imagine dragonsBild: http://www.imaginedragonsmusic.com/

Imagine Dragons: Dan Reynolds – vocals, Wayne Sermon – guitar,
Ben McKee – bass, Daniel Platzman – drums, viola.

Det jag lyssnar mest på just nu, sedan jag upptäckte dem i december, är bandet Imagine Dragons. ALLA låtar på deras album Night Visions är jättebra!

Dagens låt: Imagine Dragons - Nothing left to say / Rocks

Moodboard mars 2013

moodboard

Bilder: Elle interiör, Drömhem och trädgård, Iris Hantverk, H&M

Det är slutet av mars, men vårvärmen låter vänta på sig, så längtan efter grönt är extra stor i år! Grönt glas i många olika nyanser av grönt känns fint just nu! Iittala har t ex en ny skögsgrön färg på sitt Kartio-glas. Äppelgrönt och vattengrönt är också fint! Grönt även på växter, vad är en inredning utan växter? Gärna lite ovanligare gröna växter!

Grönt i form av växter är alltid rätt! GIY - Grow It Yourself verkar vara extra populärt just nu. Det gäller väl främst att odla egna grönsaker, frukt och bär. Men även att odla sina egna krukväxter. Pelargoner är så fina! Det är den tantblomman jag gillar bäst. Med tantblomma menas blommande krukväxter där man behöver plocka och ansa efterhand som de blommar. Det är det man längtar efter nu tror jag, att sköta och pyssla om.

Gammalt genuint hantverk, gärna i naturfärger.
Betong som material till exempel i skålar, ljusstakar, lampfästen, krukor. Och det här med lite lyxigare på badrummet, spa-känsla ser jag mycket av nu.
Vackra tvålar och krämer finns det gott om!

Dip-dye och batik har jag skrivit om innan. Ombré betyder det här med ett gradvis skiftande mellan två färger. Den fina klänningen som går från vit, till ljusblå, till blå utan några skarpa gränser. Dip-dye är ungefär samma sak, men där är det mera att man doppar i någonting i färg antingen med en skarp kant men helst en gradvis skiftande mellan färgerna. Ombré används oftast när man talar om hårfärg.

Dagens låt: John de Sohn ft. Andreas Moe - Long time

Fanny Lyckman / BoConcept / ASH

tankebubblor
collage
Linne från Fanny Lyckman for Estradeur på Nelly. Grå klänning från Lindex.
Karaff designad av Ingegerd Råman för Indiska. Svarta sneakers Vibration från ASH på KyssJohanna. Grå-gula sneakers Nike free run på Stadium. Doftpinnar från Reunion finns på Agnes Amelia. Diamond skål i svart metall finns på BoConcept. Där finns också ugglevasen. Äggkopp Grand Cru Bagger Rosendahl finns på RoyalDesign. Littlephant body på Lindex.

Dagens låt: John de Sohn & Kristin Amparo -  Dance our tears away

Happy Spring! / Wateraid / frissan

trevlig helg
sweet paulBild: http://www.sweetpaulmag-digital.com/sweetpaulmag/spring2013#pg122

indiskaBild: http://indiska.com/se/c/ingegerd-raman
Ingegerd Råman har designat glas, karaff och skulptur för Indiska. För varje såld del i kollektionen går 20% till WaterAid och deras livsviktiga arbete med att skapa tillgång på rent vatten och sanitet.

citatCitat: Margaret Mitchell

Idag har jag varit hos frissan. Frisyrren är ungefär samma som i december med nu är färgen brun istället för röd. Ha en fin helg nu! Trots snö på längden och tvären... Snart ska väl vårvädret komma till slut i alla fall.

Dagens låt: Håkan Hellström - Det kommer aldrig va över för mig

Abstrakt

fredagabstrakt
Denna veckan har Erica valt temat Abstrakt. Mina bilder är från mars 2010,
då jag hade en mönstervecka här på bloggen. Ha en fin helg!
Titta in till Erica idag och skriv in en länk till era inlägg med abstrakta bilder
i den fina "länk-widgeten" som hon har skapat! Och hos Annika!

Långpromenad

nilla
Idag klockan 8 gav jag mig  iväg på en promenad i 1½ timme med en kompis. Tur att hon frågade, annars hade det nog inte blivit av. Jag har varit dålig på att komma ut och gå på sista tiden. Det var -8° och lite blåsigt men ändå skönt och solen sken ju. Så mycket pigggare man blir då!

4 år i huset

hönan
Idag är den fyra år sedan vi flyttade in och började sova i vårt hus! Vi hade påbörjat renoveringen av badrummet lilltoan redan i februari. Men det var den 21 mars vi började bo i huset. Nu måste man bläddra tillbaka till 2009 i arkivet för att läsa om hur det var den där första våren!

Förvår

gott nytt vår
"Först kommer våren till sydvästra Skåne och det gör den för det mesta redan i slutet på februari. Det dröjer sedan nästan tre månader innan sommaren kommer i början/mitten på maj.
Betydligt snabbare går det i norra Sverige, där skillnaden i solstrålning förändras hastigt (se Dagslängdens förändring). Nordligaste Lappland får vår senare än resten av landet, i början av maj, men i gengäld kommer sommaren sedan snabbt  - redan till midsommar.
Längst varar sommaren i västra Skåne och vid västkusten där det är sommar i ca 5 månader från mitten av maj till mitten av oktober, vissa år längre.
I norra Norrlandsfjällen är sommaren över redan vid mitten av augusti och här varar sommaren alltså bara knappt två månader. Uppe på kalfjället blir det aldrig någon sommar enligt den meteorologiska definitionen."
Läs här: http://www.smhi.se/kunskapsbanken/meteorologi/arstider-1.1082

Där jag bor känns det som årstiderna är ganska så lika långa.
Det står vårdagjämning i almanackan idag. Men något vårväder har vi inte i år ännu. Just idag snöar det... Jag vill ha vår!

Dagens låt: The Ting Tings - Hands

Blomst / KiBiSi / Lagerhaus

collage
collage
Caroline Blomst
eller något av hennes foton på en t-shirt snart på Gina Tricot. Aesop resurrection duet med tvål och handkräm vore en dröm! finns på Artilleriet. The Dots Hooks by Lars Tornøe for Muuto i ek på Asplund. Lup, ljusstake i solid koppar från HAY, formgiven av Shane Schneck finns på Länna Möbler.

Ljushållare Facet coral från Tine K på Inreda.com. Figuier doftljus från
Diptyque Paris står högt upp på min önskelista. Jonina sweater från Selected femme på Nelly. Slippers i läder på & Other Stories. Ljusstake Weight Here från danska KiBiSi. Old Paisley blue kuddfodral i lin från Chhatwall & Jonsson på Lilla Villa Vita. Svart ryggsäck i läderimitation finns på H&M.

Mönstret heter Ming Black och det är Rosenberg CPH som har designat. Det finns som kudde eller en vacker duk på Darling Things. Handtvål med doft av citrongräs och verbena i snygg flaska 59 kr på Lagerhaus. Det finns även diskmedel och rengöringsspray i fina bruna flaskor där. Handtvål Fig Fiction & Other Stories.

Dagens låt: Emmelie de Forest - Only teardrops

Vårtrötthet

pärlhyacint
Bild: Nilla 2007

Lindra din vårtrötthet:
Ta en promenad utomhus varje dag, gärna på morgonen när det har blivit ljust, för att komma igång. Var en stund utan solglasögon och solkräm också.
Äkta dagsljus varje dag. Träna och rör på dig!
Se till att få i dig tillräckligt med vitaminer, speciellt D3-vitamin och Omega-3.
Järn t ex i form av Blutsaft som finns på Hälsokostaffären.
Dra ner på socker och kolhydrater. Det är lätt hänt att få sockersug av vårtröttheten, försök stå emot!
Kolla synen, kanske behöver du glasögon.
Gör ett allergitest, kanske har du någon form av pollenallergi.
Läs vidare här: tv4, MåBra och Aftonblandet.

Snart påsk / Change / synvinkel

trevlighelg
tulipsBild: http://browndresswithwhitedots.tumblr.com/post/43396907967#notes

trendenserBild: http://trendenser.se/2013/march/pysseltips-till-pask.html
Ägg ägg mera ägg, ät så får du skägg! eller kanske mustasch?
Ägg, fjädrar, hönor, tuppar och kycklingar vill jag ha till påsk! Men inte harar.
Ica Maxi finns pysseltips från Frida.

hmBild: http://www.hm.com/se/department/HOME

meekBild: Begging for Change av MEEK 2004 Australien. Förändring!

themaCitat: Dr. Thelma Bryant-Davis

Galleri fredag denna veckan är Ur en annan synvinkel. Jag har inte fotograferat något. Men jag har två olika artiklar på ämnet som är läsvärda! Först är det Jonas Hassen Khemiri som delar med sig av sin synvinkel. Det andra är en kul men allvarlig seriestrip av Nanna Johansson. Och Ebba Kleberg von Sydow.


Dagens låt: Agnetha Fältskog - When you really loved someone

3,14 Pi-day

Paj
Pi-day. Idag den 14 mars, är det rätt dag att bjuda på paj! Helst ska den var rund som en cirkel :-) Jag har en jättegod knäckig äppelpaj, här är receptet.

Här är det -6° nu och det har det kommit ca 1 dm snö under natten. Det gnistrar så fint i solskenet. Minusgraderna verkar hålla i sig. Än är det vinter kvar...

Dagens låt: AlunaGeorge - Attracting Flies

ranunkel och papegojtulpaner

blommor
Jag köpte två vaser på Blomsterlandet i torsdags; den bubbliga och så denna stora cylinder-vas. Jag tyckter att det blir fint när buketten sprider ut sig och hänger ner litegrann. Ha en fin söndag!

Dagens låt: Beach House - Wishes

Melodifestivalen 2013 finalen

Ikväll är det dag för final! Startordningen med mera finns på svt.se.
Här nedanför har dottern och jag har rangordnat låtarna, inte efter hur vi gissar att de ska placera sig, utan efter hur mycket vi gillar dem. Jag blir glad om någon i min topp-fyra vinner! Jag gillar Anton bäst och Robins låt kommer strax därefter. Det vore också väldigt roligt om Ulrik eller Yohio vann, för det vore kul att skicka dem till Eurovision. Uppdatering kl 17.50: Nu bytte jag plats på Anton och Robin i sista stund. Robin är nu min etta! Den låten har växt hela veckan.

Min topp-tio:
1. "You" – Robin Stjernberg
2. "Begging" – Anton Ewald
3. "Tell the World I’m Here" – Ulrik Munther
4. "Heartbreak Hotel" – YOHIO
5. "Falling" – State of Drama
6. "Copacabanana" – Sean Banan
7. "Only the Dead Fish Follow the Stream" – Louise Hoffsten
8. "Skyline" – David Lindgren
9. "Bed on Fire" – Ralf Gyllenhammar
10."En riktig jävla schlager" – Ravaillacz

Dotterns topp-tio:
1. "Begging" – Anton Ewald
2. "Tell the World I’m Here" – Ulrik Munther
3. "You" – Robin Stjernberg
4. "Skyline" – David Lindgren
5. "Copacabanana" – Sean Banan
6. "Heartbreak Hotel" – YOHIO
7. "Bed on Fire" – Ralf Gyllenhammar
8. "Falling" – State of Drama
9. "Only the Dead Fish Follow the Stream" – Louise Hoffsten
10."En riktig jävla schlager" – Ravaillacz

Tillägg 9/3: Så här gick det:
1. Robin Stjernberg
2. YOHIO
3. Ulrik Munther
4. Anton Ewald
5. Louise Hoffsten
6. Sean Banan
7. Ralf Gyllenhammar
8. David Lindgren
9. State of Drama
10.Ravaillacz

Tillägg 10/3: Jag det riktigt roligt och spännande att titta på finalen igår! De fyra låtarna jag gillade bäst kom i topp-fyra! Och att Robins låt vann var jättekul! Som jag skrev på Twitter: "Hittills har inget bidrag som tävlat i Andra chansen vunnit #melfest. Men i år är det dags tycker jag. Heja @Stjernbergrobin och @antonewald" Det är kul att läsa vad alla skriver på Twitter :-) Klicka bara på den understrukna länken med #melfest i min Twitter-widget i sidebaren till höger, så får du fram det. Välj sedan mellan alla eller topp-tweets.
Apropå Yohio, som kom tvåa, och de internationella jurygrupperna: Aftonbladets Markus Larsson skriver klokt här.

Aesop Marimekko / Hipanema / & Other Stories

trevlighelg
blommorBild: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/blomsterframjandet/

stadshemBild: http://www.stadshem.se/
Fin bild med snygga sängkläder som jag tror är från afswedala.

marimekkoBild: https://www.marimekko.com/marimekko/news
Australiska Aesop släpper i april produkter i samarbete med finska Marimekko. Passande nog Sauna Body Scrub och Sauna Body Balm.

hipanemahttp://hipanema.bigcartel.com/

coletteBild: http://and-other-stories.tumblr.com/

benormal
Ha en fin fredag och en trevlig helg!
Kolla gärna in Tankebubblor på Twitter och Instagram! finns i sidebaren.

Dagens låt: Michael Feiner & Caisa - We're still kids

Magi

galleri fredag
bukett
doftljus
Det är bara torsdag, men Annika i Reston kallar torsdagen för "nyfredag" ibland. Just idag har jag nyfredagskänsla här hos mig, barnen har haft studiedag. Jag blev så sugen på att visa mina bilder till Galleri fredag redan idag eftersom jag just har fotat dem! Förra veckan hade Erica valt temat fredagskänsla och denna veckan är det magi. Detta passar in på båda för mig.

Vita papegojtulpaner och rosa ranunkel i en ny vas. Den prickiga vasen är bubblig på insidan och är köpt på Blomsterlandet för sextio kronor. Nytt för dagen är också doftljuset New York city från me & friends. Det doftar lite magiskt, som en frisk herrparfym, och det var dottern som valde ut det.

Dagens låt: Lana del Rey - Summertime Sadness (Ryan Hemsworth remix)

Electrolux Home kök

electroluxBilder: http://www.electroluxhome.se/kokforvaring/Kok/Lantkok/

Lite köksinspiration. Två fina lantkök från Electrolux Home. De två översta bilderna är Land vit shaker och den understa Gård vit. Jag är fortfarande inne på att ha vita skåp i vårt nya kök. Vi har ju ekparkett som vi inte kommer att byta ut. Och då kan det aldrig bli för ljust eller för kallt med vitt tror jag.
Apropå kök så har Ikea ett nytt kök på gång som heter Metod.

Dagens låt: Palma Violets - Step up for the cool cats

Zoe Karssen / Star / Hipanema

collage
collage
Vas i färgen water green Alvar Aalto Iittala. Rosa uppläggningsfat Crackle från Indiska. Tröja som är fodrad i axelparti Zoe Karssen på Nelly.com. Persikofärgad cardigan från Lindex. Halsband Star i rostfritt stål Edblad som finns på KyssJohanna. Ekologiskt cerat från Lilla Bruket. Plåtburk Yes box från Lagerhaus. Grönmönstrat kuddfodral från H&M. Doftljus från Voluspa finns på Agnes Amelia. Armband Hipanema finns i många olika färger bland annat på Modesto. Rosa piléjacka i barnstorlek från BCWW på Inreda.com. Skinnväska från Norrgavel.

Dagens låt: Imagine Dragons - Working man

Mitt liv i te

yogitea
Anna Toss har skrivit ett långt och roligt inlägg som heter Mitt liv i te. Jag tror inte att jag skulle kunna skriva så långt, men det är ändå en kul idé! Jag dricker inte kaffe, har aldrig gjort. Min man dricker inte heller kaffe, men däremot te.

Mina föräldrar dricker te på morgonen. Pappa dricker helst svart te, mamma dricker vilket som, svart te eller gärna örtte. På förmiddagen dricker de kaffe och sedan kanske en eller två koppar till under dagen. De tar inte socker eller mjölk i.
Min man dricker svart te, utan socker eller mjölk. Han dricker det varje dag på jobbet nu för tiden. Men det har bara varit sedan 7-8 år tillbaka. Innan det drack han sällan te. Hans mamma dricker också te.

Jag dricker en kopp te på förmiddagen, men det blir inte varje dag. När jag är på jobbet tar med mig mitt eget te. Jag gillar örtte bäst och gärna Yogitea. Jag dricker också gärna rött te från rooibosbusken.

Det händer att jag tar ett kopp svart te ibland, men det är bara om det inte finns något annat om jag blir bjuden. Helst vill jag ha det sött med någon fruktsmak. Men jag tar aldrig socker eller mjölk i. Det jag däremot har i är kallvatten, för att slippa vänta på dricktemperatur. Jag bränner mig lätt på tungan annars.

Grönt te eller jasmin-te har jag inte provat så mycket.
Jag vet inte riktigt när jag började dricka te mera regelbundet och inte bara när jag har ont i halsen. Jag ser i mitt bloggarkiv att jag drack Yogitea i januari 2007. Innan det hade jag några teer från Friggs tror jag och något svart te ibland.

Barnen dricker inte så gärna varma drycker. De dricker varm choklad efter att ha blåst och rört en lång stund och hällt i kall mjölk. Dottern har provat att dricka lite örtte, men det är inte särskilt ofta hon gör det ännu så länge.

Av mina vänner dricker de flesta kaffe. Många gillar både kaffe och te och någon bara te. Ibland känner man sig lite udda. Men det är så skönt att slippa koffein och tein tycker jag! Jag vill helst undvika att småäta och smådricka som många verkar göra. Jag äter fem gånger om dagen. Mellan måltiderna, ca tre timmar, dricker jag bara vatten eller ingenting alls.

Vårtecken

vårtecken
Det är den första måndagen i mars. Solen har visat sig men det är minusgrader. Helgen har varit ganska så fin och snön har smält undan en hel del. På östra sidan av huset syns några knoppar, några lökar som jag tror är påskliljor. Snödropparna har jag grävt ner på lite fel ställe så de är fortfarande under snö.

Dagens låt: Elliphant - Live till I die

Naturligt snygg

bloggtips

Naturligt snygg
av Hannah är en bra blogg. Idag har hon ett inlägg om miljöfarliga ingredienser och syntetiska kemikalier... Genom att undvika dem kommer din hud, ditt hår och miljön att tacka dig!

1. Mineralolja
Mineral Oil, Paraffinum Liquidum, Vaselin, Paraffin, Vit mineralolja, Medicinsk vitolja, Oleum petrolen, Oleum vaselini, Paraffinum, Vaselin Oil, E 905, Paraffin Oil, Liquid paraffin. Utvinns ur råolja. Mineralolja används som mjukgörare men lägger sig mest som en plastfilm över huden och täpper till. Mineralolja saknar vitaminer eller andra nyttiga ämnen och är en meningslös men billig utfyllare som har lång hållbarhet. Mineralolja hittar du i tex symaskinsolja, motorolja och träolja. Och även i många konventionella hudlotioner, salvor, läppcerat och babyoljor.

2. Parabener
Kan vara allergiframkallande och misstänks vara hormonstörande.

3. Syntetiska parfymer.

4. SLES / SLS
Sodium Laureth Sulphate, Sodium Lauryl Sulphate, Ammonium laureth sulfat, Anses vara irriterande på hud och i ögon. En vanlig orsak till att folk har torr hud, klåda och kliande hårbotten.

5. PEG
Polyethylene glycol, och ibland följd av ett nummer, tex PEG 50 Stearate. Syntetiska emulgeringsmedel.

Läs inlägget i sin helhet här: http://www.naturligtsnygg.se/?p=21729

Gråa hår

hår
2013 var året. Här ser ni mitt/mina första gråa/vita hårstrån! Milstolpe. Aj :-) nu börjar man bli gammal... Det är tre månader sedan jag färgade håret, 3 cm utväxt gör att man ser min naturliga hårfärg ganska så väl. Den typiskt svenska blonda, numera mörkblonda. Jag färgade ju rött senast. Jag vet inte om jag ska köra vidare på det ett tag till eller ta det lite mera åt brunt. Mitt hår har ju haft typ alla färger och längder genom åren och jag lite svårt för att bestämma mig. Det känns som en varm brun ton lite likt mitt eget, vi får se. Det har blivit nästan så långt att jag kan få ihop det i en svans, så jag behåller nog längden nu, ett tag...

Dagens låt: The Killers - When you were young

Stop Busy / Sweet Paul / Pomp de Lux

trevlighelg
stop busyBild: http://www.apairofpears.com/2013/02/decorate-your-desktop-02.html
Stop the glorification of busy!

sweet paulBild: http://www.sweetpaulmag.com/home

Malin SinghBild: http://www.lovelylife.se/blogs/beautiful-living/hemma-hos-malin-singh
Så vackert hon bor Malin Singh. Klicka på länken för att se mer!

NormannBild: http://www.normann-copenhagen.com/Products/Plus-Bedlinen
Vita sängkläder med små svarta plustecken på.

pomp de luxBild: http://www.pompdelux.com/sv_SE/
Pomp de Lux öppnar webshop på torsdag! Jättefina barnkläder från 1-12 år.

Olga RönnbergBild: http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/
Superduktiga och inspirerande Olga Rönnberg har skrivit en bok!

be kind
Veckans citat: Ian Maclaren.

Dagens låt: The Echo Friendly - Same mistakes

Fredagskänsla

fredag
tulpaner
I
dag är det fredag och det är mars, och solen skiner, härligt! Erica med den fina fotobloggen Pixelie har valt teman till Galleri Fredag i mars. Fredagskänsla för mig är snittblommor! Det är inte varje fredag jag köper en bukett blommor, men jag vill gärna! Det brukar i alla fall oftast bli blommor på bloggen på fredagar.

Utöver blommor på fredagarna så borde jag ha planerat in, och handlat, vad jag ska laga för mat. För man vill ju ha förberett en mysig familjekväll. Det är inte alltid det klaffar... Barnen och jag brukar i alla fall sätta oss en stund framför tv:n tillsammans. Gladiatorernas första semifinal.

Fler bloggar med fredagskänsla: Life in the suburb, Pixelie, Pro Tempera, Tankebubblor, Anna fair and true, Livets pussel, Olgakatt, Channal,
Karin Englund, Västmanländska i Skåne, Alaska, Marrans plats, Desiree,
Min amerikanska resa, Jenny i Maine, Musikanta,

Dagens låt: The Lumineers - Ho Hey
I belong with you, you belong with me You're my sweetheart.

mars

RSS 2.0