Moodboard november 2013

moodboard tankebubblor
 
Bilder: By Nord, Eco wallpaper, Rörstrand, Femme-Starwoman.

De vackra miljöbilderna i by nords höst/vinterkatalog med den behagliga neutrala färgskalan. Mycket vitt, grått och trärent. Jag, liksom många andra skandinaver, faller som en fura för detta.
 
Eco wallpaper har en ny kollektion som heter Dimensions. Geometriska former, fotokonst, gråa och gröna färger. "Med naturen och vårt gemensamma ursprung i ständig åtanke har Eco Wallpapers designer skapat mönster som bjuder in till ett personligt och mjukt minimalistiskt hem där ro och eftertanke råder."
 
"Mönstret kommer också i en grå variant. Visst känns bilderna väldigt tidsenligt stylade? Marmorbord, fotokonst, fåtöljer med skrynklig linneklädsel, fikonträd, stilleben och HAY på det. Undrar just om det inte är många av de här sakerna vi kommer förknippa med inredningsdecenniet 2010+" skriver Trendenser. Ja, ska man sammanfatta inredningstrenden som råder nu så beskriver väl detta den väldigt bra.
 
Swedish Grace, skapad av Louise Adelborg, har fått en ny färg: Sten. Det är en tidsenlig mörkgrå färg som kompletterar samlingen bra. via Husligheter.
 
Krukan Hortus i mässing från Svenskt Tenn. Ska man sammanfatta 2013 så måste ju Svenskt Tenn nämnas och det här med blänkande metaller som mässing och koppar. Dessutom en vacker corokia-växt i krukan här. För att inte tala om de grå sängkläderna. Snyggt!

Det är en grå trend nu helt klart. Jag har inte tröttnat, men jag har inte heller överdoserat. Jag är ju en sån som tycker att lagom är bäst! :-) Och jag gillar ju som ni ser (på min blogg-bakgrund) grått!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0