Söndag / bilen / glasögon

söndag
pumpor
Pumpor
Jag var en runda på torget i onsdags. Det fanns mängder av fina pumpor. Det är mysigt att ha några stycken i olika färger att dekorera med i oktober. Men när oktober är slut och Halloween (31/10) är förbi tar jag bort dem. Kanske just i år att de får vara kvar den helgen ut, över Alla helgons dag också, men helst inte. Det får bli något annat i november, ljung till exempel.

Brasa
Vi tände den första brasan, i vår spiskassett, i torsdags. Det blir så skön stämning och varmt och skönt blir det med. Dottern och jag satte oss där för att läsa i hennes bok Momo - eller kampen om tiden.

Bilen
Vår bil har varit på lagning, byte av rostiga dörrar med mera. Det drog ut på tiden och tog 2½ vecka. Vi har som tur är kunnat låna en bil av mina föräldrar under tiden. I fredags fick vi tillbaka vår egna bil, nytvättad och fin. Vi var och hälsade på Ps föräldar på kvällen. Barnens lilla kusin var också där.

Bowling
På lördagen var barnen på ett litet simläger. De simmade som vanligt för att sedan träffas efteråt och leka, tillsammans med barnen från de andra simgrupperna och gå på bowling. Tösen simmade som vanligt, men lilleman blötte inte ner sig. Han har två brännsår på ena armen sedan han lekte i lianerna på idrottslektionen tidigare i veckan.

Glasögon
Min man har skaffat glasögon, de kom denna veckan. Han gjorde en Lasek-operation i april 2007 och slapp då glasögon. Men nu litegrann av synfelet kommit tillbaka på det ena ögat. Han känner redan att det hjälper med glasögonen.
Sonen, som har samma synfel som sin morfar och sin farmor, har haft glasögon sedan han var fyra år. Jag har haft min läsglasögon i 1½ år nu vid datorn.

Solsidan
Ikväll kommer fjärde säsongen av Solsidan på TV4 klockan 20.00. Samtidigt börjar Allt för Sverige på SVT1 som jag nog får ta och se på SVT Play. Dottern och jag gillar att se det tillsammans. Sedan är det ännu ett spännande avsnitt av Bron vid 21.00 Alltså söndagkväll framför tv:n. Söndag, måndagar och fredagar är de dagar jag oftast ser på tv just nu. Men innan dess ska jag träna på Friskis.

söndag
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0