Söndag / mandala / HSP

söndag
mandala
Mandala
Vi har en sådan fin höst i år! Just nu när alla löv sprakar i vackra färger och några av dem fortfarande sitter kvar på träden. Just nu innan det blir alltför kalt och alltför kallt. Då passar vi på att samla vackra hästkastanjer och lönnlöv och asplöv och rönnbär och gör fina höstmandala tösen och jag.

Matkasse
Denna veckan har vi börjat med en färdigpackad matkasse från Ica; Billiga Veckan 3-dagars. Smidigt att få tre recept och allt som behövs för att laga middagarna. Det receptet som fick högst betyg av oss denna veckan var lax med potatis- och blomkålsmos. På andra plats cajunomeletten med ris. Och sist kom kycklingbiffarna, som enligt barnen skulle vara nummer ett om det var nöt/fläskfärs istället för kycklingfärs i dem.

Bio
Min dotter och jag var på bio tillsammans! Vi var och såg en film som heter
Vi är bäst! av Lukas Moodysson. Man blir glad av att se den! Kul med en film som utspelar sig på 80-talet och med låtar av KSMB och Ebba Grön. Mer om filmen i mitt inlägg från igår.

Boktips
Min dotter har läst en bok som hon lånat i skolan som hon vill tipsa om. Den var lite tråkig i början men spännande på slutet. Hon gillar när det är spökhistorier och spänning. De svarta svanarna natt av Jesper Tillberg heter den.

Kökstankar
Vi har tagit upp det där med att eventuellt renovera köket. Vi har bott här i 4½ år nu, och har haft lite tid på oss att spara och att bo in oss och känna efter hur vi vill ha det. Vi har renoverat oss igenom så gott som alla de andra rummen i huset utan att större problem. Men köket verkar vara väldigt jobbigt att få till. Det är så svårt att komma överens.  

Högkänslighet
Jag svarade ja på 14 av frågorna i testet på denna sidan. Jag känner igen mig en hel del i beskrivningen av HSP. Och kanske lite extra så som mitt liv ser ut just nu vid 40+. Det känns som om det förklarar en hel del i alla fall.

söndag
 

Kommentarer
Postat av: Nilla Tankebubblor

🎃

2013-10-16 @ 12:37:59
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0