Söndag / normaltid / mobiltelefon

sondag
pumpa
Normaltid året om!
Jag tror inte på det där med sommartid. Jag tycker att vi kan låta bli att ändra klockorna och istället ha normaltid året om! Hur vi stället våra klockor påverkar inte antalet ljusa timmar på dygnet. Kan hända att de med 7 till 16-jobb får lite ljusare mornar/kvällar en kort stund, men det blir snart lika mörkt igen om en månad eller två. Det är inte så mycket att vinna, tvärtom är det många som känner av den rubbade dygnsrytmen och blir stressade av att byta tid. Det finns ingen anledning till att ha sommartiden kvar, så vi kan lika gärna slopa den.
Titta på denna kartan så ser du vad som är normal tid för Sverige.

Fröautomaten
Jag har redan satt upp fröautomaten i år. Jag för fylla den varje morgon med solrosfrön till de ivriga småfåglarna! Det är roligt sitta och se så många fåglar. Talgoxar, blåmesar, gråsparvar med mera.

Mobiltelefon
Nu har alla i familjen varsin telefon. Även sonen fick en mobiltelefon i denna veckan. Han har det mest hemma och spelar spel på ännu så länge :-)

Så mycket bättre
Det var roligt att titta på Så mycket bättre på tv4 igår. De artister som är med denna omgången är Lill Lindfors, Bo Kasper, Agnes, Ulf Dageby, Titiyo, Ebbot Lundberg, Ken Ring.

Höstlov
Barnen ska vara lediga från skolan i veckan som kommer. Det blir simträning som vanligt men även lite tid hos mormor och morfar. Kanske ett biobesök vi får se. Något kul ska vi nog komma på. Idag har vi varit och hälsat på min bror med familj. Vi fick träffa deras mjuka söta katt som lilleman tyckte var roligt att leka med. Tänk att en rörlig röd prick kan var så kul!

sondag
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0